![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici o justificare nu exista, si nu mai au, din punctul meu de vedere, niciun drept moral, cei care si-au cumparat posturile, sa infiereze nici un pacat, nici sa tina predici, nici sa tina slujbe. Sa se duca la sapa. Intr-o biserica centrala in Arad sunt 5 preoti si nenumarati diaconi. De ce? Pentru ca au dat spaga bani multi ca sa nu mearga la tara. Dar ce, taranii nu sunt oameni? ei nu au nevoie de preot? Dar la tara nu pot castiga atatia bani ca in centrul Aradului, si doar banii ii intereseaza. De d-voastra nu ma mir ca aveti astfel de conceptii, daca episcopii si preotii au astfel de comportamente gretoase, ce pretentie sa avem de la d-voastra? Urmariti insa Adevarul, adica pe Hristos, si nu veti gresi. Nu va fie frica sa spuneti adevarul, adevarul va va elibera, nu scuzati comportamentele acestea care nu au scuza. Last edited by aubergine; 18.04.2016 at 23:12:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau i-ai vazut tu personal dand spaga?
|
||||
|
||||
![]()
Păi dacă-s acolo, _SIGUR_ au dat șpagă!
Nu e clar?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu le ajunge ca sunt si profesori la universitate, mai dau si spaga sa ajunga la biserica, nu ii mai satura Dumnezeu. Multi nu ar avea ce sa caute, de fapt se si vede, ca nu au nici talent la predicat, tin niste predici tipic comuniste, nu isi fac treaba cum trebuie, expediaza lumea la spovedanie de parca ar vrea sa scape cat mai repede, unii stau la coada cu orele si cand ajung in sfarsit la spovedanie preotul pleaca fara nici o explicatie. De Boboteaza nu vin cu anii, spun oamenilor ca postul nu e asa de important etc etc. Mai bine mai putini si buni, decat multi si prosti. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
mai doreste sa auda de o alta spovedanie. Citat:
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=evebkn6fafI Pye-Pye. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca unii romani nu au loc de munca si merg printre straini sa lucreze, nu ii ajuta nimeni, si niste preoti iau bani degeaba, pentru o munca prost facuta, cu salariile lor mai bine s-ar ajuta saracii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Atât! Cerneo, tu ești?
|
|||
|
|||
![]()
Cernea macar are cele mai multe prezente si luari de pozitie in Parlment, spre deosebire de hotii ceilati care nu fac act de prezenta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar salariile doctorilor care nu-și fac treaba, a profesorilor, a functionarilor publici, a primarilor care isi fac treaba prost etc. etc.... se duc cumva la săraci?