![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cam ce ar insemna evolutia. Sau dati macar exemplul pe care vi l-am solicitat: explicati sumar o evolutie efectuata de om. PS Sesizez ca incercati sa fiti ocult cand vine vorba de niste date care cica ar trebui sa fie asazis stiintifice, adica palpabile. Sper ca nu e conditie de a fi neaparat savant ateu ca sa vezi evolutii practic peste tot Last edited by altulunul; 24.05.2016 at 00:23:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am mai facut asta inainte, aici pe forum. Poti sa gasesti chiar in sectiunea asta, oleaca mai jos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau ca sa nu ziceti ca sunt exclusivist, stiti vre-o evolutie a oricarei alte fiinte? Last edited by altulunul; 24.05.2016 at 00:29:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Stii de ce au anumite persoane de pe acest glob ochii mici (chinezii)?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca si specific uman, fiecare om este absolut diferit fata de un altul. |
|
|
|||
|
|||
|
Si crezi ca adaptarea nu are nimic de a face cu asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu ochii nu.
In schimb cred ca femeile au sanii mici pentru ca au devenit sterpe din cauza proxenetismului modern Dar ca sa nu deviem, sper ca nu vreti sa ziceti ca un om cu muschi de culturist e evolutia pentru unul pripernicit? Toate astea nu sunt decat variatii evidente in cadrul unei "specii" Pentru ca o specie trebuie sa supravietuiasca intr-un mediu variat, deci trebuie sa prezinte o oarecare variatie si flexibilitate, ca altfel ar muri si ar disparea. |
|
|