Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2016, 23:30:57
altulunul altulunul is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
N-am zis asa ceva, nu-mi schimba cuvintele. Selectia pentru olimpiada este bazata pe performanta. Au concurat oameni fara vreo restrictie (cum ar fi rasa) pentru acea pozitie, dar, pentru ca au un avantaj biologic, populatia neagra are cele mai bune performante la acest capitol in medie.

N-am zis niciodata ca un negru trebuie ales in locul unui alb doar din motive rasiale. Daca un alb este mai bun decat un negru, nici o problema, va fi selectat.

Citeste tot cu calm, si nu te mai repezi sa tragi concluzii gresite.
Vorbiti invers

Ati declarat citez " negrii sunt cei mai buni la alergare"
N-ati pomenit nicio secunda de selectie bazata pe performanta etc
Faptul ca la olimpiada se face selectie de performanta, se datoreaza faptului ca nu crede nimeni in evolutie.

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
N-am zis niciodata ca un negru trebuie ales in locul unui alb doar din motive rasiale. Daca un alb este mai bun decat un negru, nici o problema, va fi selectat.
Citeste tot cu calm, si nu te mai repezi sa tragi concluzii gresite.
Pai da dar daca va suciti asa, cade prima varianta pe care ati propus-o, cum ca ar exista evolutii intre rase, si negri ar fi buni la alergare.
Deci in varianta asta rasa negrilor nu e buna la alergare, ci se face o selectie indiferent de rasa. Adica nimeni nu crede ca ar exista vreo rasa sau evolutie.

Thread Tools
Moduri de afișare