Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2016, 09:02:57
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Da stiu ca la Linux si nu mai stiu la ce sistem de operare nu sunt virusi.
Nu sunt virusi pt ca nu este asa de raspandit ca Windows-ul. Dar stai linistit
ca sunt si virusuri pt Linux.
Citat:
Cursuri nu se fac.Toata dimineata pe un anumit post TV apare unul cu ultimele noutati in materie de IT.Dar noi ca sa tinem ritm cu toata nebunia asta,ce facem???
Ba se fac.Dar de obicei astfel de cursuri le gasesti in corporatii.
Se fac in corporatii deoarece costa foarte mult si doar o corporatie isi permite
sa plateasca pt ele.De obicei cei care se hotaresc sa intre in anterprenoriat, pleaca din corporatie isi deschid o firma de audit de securitate, si apoi tu il angajezi pe el ca sa-ti rezolve problemele.

Am colegi care au ales sa invete cursuri de hacking.Si apoi cel mai probabil
isi vor deschide firme in domeniul securitatii software.

De ce nu gasesti cursuri ? Pai nu gasesti pt ca daca vrei sa-ti rezolvi o problema va trebui sa apelezi la una din aceste firme .
Asta-i mersul lucrurilor.

Citat:
A plecat un om care lucra la reteau noastra.A venit altul .Asta nu stie sa configureze reteaua in Linux.Merge cum da Dumnezeu.
Vrei sa tragi ceva la imprimanta .Intre timp ti-a luat cineva un IP care trece cu telefonul prin zona.
Incepi si stii,, ca trebuie sa scoti cateva pagini:Si zici Aliluia! Doamne ajuta!Aliluia!O iei de la capat.
Voi sunteti firma cu management romanesc ?

Citat:
Cursuri IOC,ca costa!?
Cursuri exista, preturi mari pt buzunarul unei persoane fizice.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2016, 13:24:17
Romowe
Guest

Implicit

Mi-am luat o bunăciune de căpșunică: raspberry pi 3, 1 gb ram. Mulțumesc din nou fratelui Dragoș că m-a ajutat să aleg. Mai încolo îmi iau eu și banana pi, și pi duino.
Pe aiesta îmi voi pune raspbian, arch sau netbsd. Win 10, doar în caz de mare nevoie, și clar îi dezactivez telemetria, uandraivul, și ăilalți ochi cu care se holbează la ce ingerez și evacuez de-a lungul unei zile. Serios, dragi frați și surori, cînd mai instalați freș zecele lui bill gates pe un divais, alegeți custom settings, NU default. NSA, pardon, Microsfpt ar fi fericit să afle și ce culori ne plac, și cîte vînturi tragem, și în ce puncte cardinale avem ferestrele.
Chiar, Dragoș, Aline, ceilalți: ați auzit de vreun amărăștean romîn care să fi pus un besedeu pe un raspberry sau alt gen de mini pc? Merci.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2016, 14:19:42
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Chiar, Dragoș, Aline, ceilalți: ați auzit de vreun amărăștean romîn care să fi pus un besedeu pe un raspberry sau alt gen de mini pc? Merci.
Offtopic la greu...

Ție chiar nu-ți merge google dom'le?
http://raspbsd.org/
Reply With Quote
Vechi 08.06.2016, 14:38:31
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Offtopic la greu...

Ție chiar nu-ți merge google dom'le?
http://raspbsd.org/
Merci mult. Nu fi supi, nu mai fac offtopic.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2016, 22:38:48
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Implicit

Citat:
Mi-am luat o bunăciune de căpșunică: raspberry pi 3, 1 gb ram. Mulțumesc din nou fratelui Dragoș că m-a ajutat să aleg. Mai încolo îmi iau eu și banana pi, și pi duino.
Pe aiesta îmi voi pune raspbian, arch sau netbsd. Win 10, doar în caz de mare nevoie, și clar îi dezactivez telemetria, uandraivul, și ăilalți ochi cu care se holbează la ce ingerez și evacuez de-a lungul unei zile. Serios, dragi frați și surori, cînd mai instalați freș zecele lui bill gates pe un divais, alegeți custom settings, NU default. NSA, pardon, Microsfpt ar fi fericit să afle și ce culori ne plac, și cîte vînturi tragem, și în ce puncte cardinale avem ferestrele.
Nu inteleg ,de ce nu ne respectam un pic? Romowe te-ai trezit din somn cum nu trebuie ? Oarre nu esti de loc atent la ce se discuta aici pe topicul asta!
Am inteles un lucru trebuie sa devin mai agrresiv. Unii nu inteleg ca eu totdeauna sunt atent la tot ce spun sau fac.Iar tu "adormire" scrii cum te taie capul.Mult ca sa faci impresie. Daca scrii mult si prost e degeaba omule.
Aici(pe topicul asta), cred ca am spus niste lucruri, care niste forte dubioase poate nu le plac, si atunci i-a sa mai diluam noi topicul asta cu "nimic".Hai sa scriem nimic.Sa incurcam, sa nu caute cineva, ceva, impotriva facebook sau impotriva Spiralei tacerii.Sa renunte omul.
Rog moderatori ca mesajul 125(cel la care am dat Quote mai sus) si cele care au raspuns legat de el sa fie sterse.
Peter1 cum a postat prima oara nu a stiut unde trebuie sa posteze,cum sa deschida un topic,dar asta e altceva.

Last edited by Jonnyw2013; 24.06.2016 at 22:50:11.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2016, 13:26:39
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Nu sunt virusi pt ca nu este asa de raspandit ca Windows-ul. Dar stai linistit
ca sunt si virusuri pt Linux.

Ba se fac.Dar de obicei astfel de cursuri le gasesti in corporatii.
Se fac in corporatii deoarece costa foarte mult si doar o corporatie isi permite
sa plateasca pt ele.De obicei cei care se hotaresc sa intre in anterprenoriat, pleaca din corporatie isi deschid o firma de audit de securitate, si apoi tu il angajezi pe el ca sa-ti rezolve problemele.

Am colegi care au ales sa invete cursuri de hacking.Si apoi cel mai probabil
isi vor deschide firme in domeniul securitatii software.

De ce nu gasesti cursuri ? Pai nu gasesti pt ca daca vrei sa-ti rezolvi o problema va trebui sa apelezi la una din aceste firme .
Asta-i mersul lucrurilor.

Voi sunteti firma cu management romanesc ?

Cursuri exista, preturi mari pt buzunarul unei persoane fizice.
Copăcel, te asigur că sunt căcălău cursuri și "cursuri" pe youtube.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2016, 16:07:22
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Copăcel, te asigur că sunt căcălău cursuri și "cursuri" pe youtube.
Probabil nu ai inteles la ce ma refeream.Ce spui tu acolo pe youtube este
nivel "de gradi".
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare