![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca sunt si virusuri pt Linux. Citat:
Se fac in corporatii deoarece costa foarte mult si doar o corporatie isi permite sa plateasca pt ele.De obicei cei care se hotaresc sa intre in anterprenoriat, pleaca din corporatie isi deschid o firma de audit de securitate, si apoi tu il angajezi pe el ca sa-ti rezolve problemele. Am colegi care au ales sa invete cursuri de hacking.Si apoi cel mai probabil isi vor deschide firme in domeniul securitatii software. De ce nu gasesti cursuri ? Pai nu gasesti pt ca daca vrei sa-ti rezolvi o problema va trebui sa apelezi la una din aceste firme . Asta-i mersul lucrurilor. Citat:
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am luat o bunăciune de căpșunică: raspberry pi 3, 1 gb ram. Mulțumesc din nou fratelui Dragoș că m-a ajutat să aleg. Mai încolo îmi iau eu și banana pi, și pi duino.
Pe aiesta îmi voi pune raspbian, arch sau netbsd. Win 10, doar în caz de mare nevoie, și clar îi dezactivez telemetria, uandraivul, și ăilalți ochi cu care se holbează la ce ingerez și evacuez de-a lungul unei zile. Serios, dragi frați și surori, cînd mai instalați freș zecele lui bill gates pe un divais, alegeți custom settings, NU default. NSA, pardon, Microsfpt ar fi fericit să afle și ce culori ne plac, și cîte vînturi tragem, și în ce puncte cardinale avem ferestrele. Chiar, Dragoș, Aline, ceilalți: ați auzit de vreun amărăștean romîn care să fi pus un besedeu pe un raspberry sau alt gen de mini pc? Merci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ție chiar nu-ți merge google dom'le? ![]() http://raspbsd.org/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles un lucru trebuie sa devin mai agrresiv. Unii nu inteleg ca eu totdeauna sunt atent la tot ce spun sau fac.Iar tu "adormire" scrii cum te taie capul.Mult ca sa faci impresie. Daca scrii mult si prost e degeaba omule. Aici(pe topicul asta), cred ca am spus niste lucruri, care niste forte dubioase poate nu le plac, si atunci i-a sa mai diluam noi topicul asta cu "nimic".Hai sa scriem nimic.Sa incurcam, sa nu caute cineva, ceva, impotriva facebook sau impotriva Spiralei tacerii.Sa renunte omul. Rog moderatori ca mesajul 125(cel la care am dat Quote mai sus) si cele care au raspuns legat de el sa fie sterse. Peter1 cum a postat prima oara nu a stiut unde trebuie sa posteze,cum sa deschida un topic,dar asta e altceva.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 24.06.2016 at 22:50:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nivel "de gradi". |