![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sesizezi ridicolul situatiei? Ce esti asa tensionat?Intotdeauna aveai simtul umorului... Nu este vorba de a ridiculiza biserica aici,ci doar pe aceia cu ceafa groasa...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Partial, Dragos are dreptate in perceptia lui. Tu, Yasmina, la fel, din unghiul tau.
Time out! No, acum priviti asta: https://www.youtube.com/watch?v=K5vpryWVxlM |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa nu iubim asa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
niste figuri!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am, într-adevăr, simțul umorului, dar al celui de calitate. Din păcate, tnr e un soi de șarli hebdo autohton la care nu râd nici dacă mă ameninți că-mi citești poante din kamikaze, sau cum s-o fi scriind...
|
|||
|
|||
![]()
Evident, intentia a fost aceea de a ironiza Biserica (care chipurile, a cedat la presiunea majoritatii) nu pe unii care fac parte din ea.
De altfel, a presupune ca o mare majoritate e asa, iarasi nu e de bun gust..
|
|||
|
|||
![]()
https://youtu.be/bYWWbtbXTCE ("Mos Ion in Cosmos")
|
|