Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2016, 14:30:07
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream
LIve de pe ISS, fa-le cu mana. Ia uite ce rotund este pamantul.
Deși filmul în buclă e trucat pentru că ISS ar trebui să meargă cu zeci de mii de km pe oră, cu toate astea e făcut din filme și imagini luate din stațiile spațiale ca să pară veridic și procesate continuu pe calculator ca să dea un stream video ca întrun joc de calculator, deci linia aia a orizontului curbă se vede așa pentru că s-a filmat în jos, dacă s-ar fi filmat în sus ar fi curbura inversă... iar curbura apare deoarece se filmează dintr-un punct astfel că limita de vizibilitate devine un cerc cu centrul în punctul de filmare. Nici într-un caz imaginea discoidală a pămîntului din film nu demonstrează că ar fi sferic sau turtit la poli, deci cu o și mai mare curbură decît cea sferică.

''Since the station orbits the Earth once every 90 minutes, it experiences a sunrise or a sunset about every 45 minutes.''

Prin viteza asta pe care nu a au atins-o decît ei iată-i că merg ei cică de 25 de ori mai repede ca soarele pe deasupra pămîntului.

Viteza Soarelui=25.000km : 24 ore= 1.041(6)km pe oră

Ei bine ei susțin că ISS are de 16 ori viteza soarelui din moment ce la fiecare 45 minute avem trecerea prin noapte și la alte 45 de minute revenirea la zi, căci asta prezintă ei în animația lor ca într-un un joc pe calculator.

Păi 16x600.000= 16.666,(6) km pe oră, deci aproape de 17 mii de km pe oră.

Tu realizezi ce înseamnă să mergi cu o asemenea viteză? Practic nu ai cum să o produci!

În straturile de aer mai dense te-ai aprinde instantaneu. De la înălțimea aia de 1000 km și nu m față de pămînt și mări, să zicem așa cu aproximare, atunci în t= 1000km: 16.666,(6) km pe oră =0,060000ore adică în 3,6 minute ai lovi pămîntul dacă brusc ți s-ar modifica direcția și traiectoria cu 90 de grade.

Cum se află mult mai jos, la cîțiva Km din moment ce lucrurile de pe pămîn, continentele, apele, norii, sunt vizibile cu atîta claritate înseamnă că e vorba de cîteva secunde pînă la impact în caz de schimbare de direcție și în astfel de cazuri nu cred că vreun nebun și-ar risca viața sau alții și-ar risca distrugerea unor echipamente atît de scumpe prin aprindere bruscă în straturile dense sau lovind pămîntul căci asta s-ar întîmpla dacă i-am crede, dar nu avem viteze atît de mari nici la rachete ci sub 10.000 km pe oră darmite atunci la stațiile orbitale care ar trebui să-și obțină în condiții foarte grele o astfel de viteză.

Ce ai dat tu așa ca aaaabracadabraaaa63 în trecut e o dovadă clară de păcălire pe față a fraierilor cu un filmuleț animat și un joc pe calculator care produce stream video declarat live și ca să pară din lumea reală au mai adăugat o conversație și un chat.

Să fim serioși!

Ei au cusut toate cu ață albă, și viteza, și înălțimea, și restul ca să iasă conform cu teoriile lor că cică se mișcă în jurul unei sfere la o astfel de înălțime și cu o astfel de viteză încît să pară că forța centrifugă egalează gravitația deci iată dom'le (fraier) cum teoriile lor sunt valabile din moment ce aveți transmisii live ca cele de pe lună!

''Un pas mic pentru om (într-un film SF), un pas mare pentru omenire''... în minciună!... vorba lui Armsrong.

Vă rog frumos, domnilor americani și domnilor care-i credeți, vă rog frumos nu ne luați de proști!.. căci n-ați ajuns nici măcar pe lună fiindcă acolo ați fi înghețat instantaneu deoarece Luna e de ghiață și e sursă de noapte și frig darmite să fi ajuns pe marte cu drona sau să mergeți voi cu o astfel de viteză uriașă. Nu fiți naivi să ne luați mereu de proști și nu mai persistați în minciună pentru bani căci nu vă credem și nu ne puteți păcăli.

Vă spunem noi cum sunt Făcute de Dumnezeu prin Cuvânt: pămîntul e plat și mările așijderea iar Soarele și Luna sunt semisferice, iar deasupra, dincolo de linia de imponderabilitate, de acolo de sus apa și corpurile nu mai cad pe pămînt, exact așa cum este scris în scripturi și nu există nicio forță de atracție între corpuri iar voi acolo sus vă deplasați în virtutea inerției și cu ceva fîs fîs căci nu e vid așa cum susțineți voi!.. ca ''deștepții''.

Last edited by Trimisul; 04.07.2016 at 14:55:43.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2016, 15:05:01
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul

Tu realizezi ce înseamnă să mergi cu o asemenea viteză? Practic nu ai cum să o produci!

În straturile de aer mai dense te-ai aprinde instantaneu. De la înălțimea aia de 1000 km și nu m față de pămînt și mări, să zicem așa cu aproximare, atunci în t= 1000km: 16.666,(6) km pe oră =0,060000ore adică în 3,6 minute ai lovi pămîntul dacă brusc ți s-ar modifica direcția și traiectoria cu 90 de grade.

Cum se află mult mai jos, la cîțiva Km din moment ce lucrurile de pe pămîn, continentele, apele, norii, sunt vizibile cu atîta claritate înseamnă că e vorba de cîteva secunde pînă la impact în caz de schimbare de direcție și în astfel de cazuri nu cred că vreun nebun și-ar risca viața sau alții și-ar risca distrugerea unor echipamente atît de scumpe prin aprindere bruscă în straturile dense sau lovind pămîntul căci asta s-ar întîmpla dacă i-am crede, dar nu avem viteze atît de mari nici la rachete ci sub 10.000 km pe oră darmite atunci la stațiile orbitale care ar trebui să-și obțină în condiții foarte grele o astfel de viteză.
Esti simpatic.Putin optica sau astronomie nu ti-ar strica ca sa vezi de ce
vezi continentele la o astfel de distanta din ISS.

Citat:
Ei au cusut toate cu ață albă, și viteza, și înălțimea, și restul ca să iasă conform
Man, pls calmeaza-te.ISS se comporta conform unui satelit artificial.
Uite aici niste chestii de baza pe care trebuie sa le stii inainte de a face
ipoteze, conspiratii, bla bla:

https://www.youtube.com/watch?v=uEe5GMzcupw
(sper ca intelegi engleza, omul explica la nivel de scolar de gimnaziu).
Reply With Quote
Vechi 04.07.2016, 16:23:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Esti simpatic.Putin optica sau astronomie nu ti-ar strica ca sa vezi de ce
vezi continentele la o astfel de distanta din ISS.

Man, pls calmeaza-te.ISS se comporta conform unui satelit artificial.
Uite aici niste chestii de baza pe care trebuie sa le stii inainte de a face
ipoteze, conspiratii, bla bla:

https://www.youtube.com/watch?v=uEe5GMzcupw
(sper ca intelegi engleza, omul explica la nivel de scolar de gimnaziu).
Nu e vorba de ''puțină'' sau mai multă optică și astronomie și n-am zis că vezi sau că nu vezi din stațiile spațiale ci am zis că e vorba de distanțe și de viteze și de ce ți-am spus mai sus de unde rezultă că e un fals, o vrăjeală pentru orice om cu analiză serioasă.

Filmulețul și prezentarea dată de tine e conformă cu teoriile absurde heliocentrice sau geocentrice deci explicațiile sunt greșite total, doar pozele de la fîrșit cu sateliții sunt corecte.

Fîs-fîs-ul din sateliți le asigură menținerea la aceiași înălțime față de pămînt în mișcarea lor inerțială, deci ei fie stau în aceiași poziție și înălțime față de pămîntul plat care nu se învîrte, fie au o viteză constantă inerțială produsă inițial la punerea lor pe cer în respectiva poziție de către rachete sau navete spațiale, fără ca apoi să aibă nevoie de vre-o propulsie pentru direcție decît au nevoie de o micro propulsie pentru stabilizare și pentru menținerea nivelului traiectoriei paralele cu suprafața plană a pămîntului și mărilor, menținîndu-și cu fîsfîsul cam aceiași distanță față de pămîntul plat și mările plane. Cum crezi tu că ar avea combustibil pentru 17 ani de mișcare sau că s-ar deplasa cineva să-i realimenteze mereu?

Deci sateliții numiți geostaționari, defapt nu se mișcă ci stau ca baloanele în stare de imponderabilitate iar cele ce se mișcă au o traiectorie paralelă și inerțială produsă de navetele sau rachetele care i-a pus pe cer deci fîs-fîsul nu e pentru înaintare cît e folosit pentru orientare și pentru menținere înălțimii căci pentru mișcarea înainte ei folosesc inerția și viteza inițială sau stau acolo fără să se miște.

Nu vă mai dați că voi știți și că voi dați lecții și că eu ar trebui să iau cursuri de optică sau de astronomie și că trebuie să studiez filme pentru elevi de gimnaziu ca să-mi dau seama de ''realitate'' ci mai bine v-ați da seama că voi ar trebui să fiți mai puțin neglijenți și să țineți seama de toate datele și să le analizați corect folosind aparatele fizico-matematice și logice cu care operați și cunoașterea scripturilor și în cazul în care unele date sau demonstrații vă neagă teoriile absurde ar trebui să nu vă mai hazardați să le ignorați sau să le neglijați sau chiar să ascundeți datele și demonstrațiile ca gunoiul sub preș așa cum v-au învățat oamenii de știință ca nu cumva să vă faceți de rușine public împreună cu ei pentru că ați susținut atîta amar de vreme niște minciuni.

Așa că dragă Copăcel ai de grijă să nu vină vreun cățelaș istovit să-și facă ceva la rădăcina ta... că se duc pe apa strîmbetei toate teoriile astea naive pe care tu le prezinți ca mari descoperiri foarte adevărate... și ca etaloane ale cunoașterii.

Nu mai fii fraier Copăcele, americanii te păcălesc cu teoriile lor absurde împrumutate și furate de la grecii păgîni și de la creștinii eretici.

V-am spus ce e de crezut : pămîntul nu e sferic ci e plat și stă fix și mările și oceanele idem iar Soarele și Luna sunt semisferice și merg pe deasupra pămîntului și mărilor. Nu eu vă păcălesc ci americanii care au furat și împrumutat teorii absurde de la grecii-elini păgîni și romanii păgîni și de la ereticii creștini care s-au crezut mari cunoscători ai Creației. S-au păcălit și au reușit să păcălească o lume întreagă cu teoriile lor absurde. Nu sunt așa cum susțin ei ci toate prin Cuvînt s-au făcut.

Defapt tu ce susții Copăcele: că pămîntul e sferic și e planetă și se învîrte în jurul axei sale și în jurul soarelui sferic și luna sferică în jurul pămîntului și că asta se realizează din pricina că există o lege universală de atracție între corpuri care zice că ele se atrag și că tu crezi că atracția dintre corpuri și forța centripetă și centrifugă și egalarea forțelor explică fizico-matematic mișcările lor?

Asta susții tu Copăcele? Spune-mi și mie ce susții și nu-mi mai prezenta filme SF și poze trucate cu ce susțin alții, spune-mi ce crezi și ce susții dumneata și nu mă mai pune să demontez și să combat eu ceea ce susțin alții. Spune dacă vrei ce susți dumneata ca să știu ce discutăm și pe ce baze!

Last edited by Trimisul; 04.07.2016 at 16:35:49.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2016, 19:17:05
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:

Oricine își dă seama, orice elev de liceu cu nota 5 la geometria în spațiu, că nu pot exista două conuri diferite care să fie sumultan tangente atît la soarele ''sferic'' cît și la lună ''sferică'' și să aibă vîrful în ochiul privitorului decît unul singur deci distanța este 0 zero mm între observatori. Asta ar fi după teoria heliocentrică cu soarele, pămîntul și luna sferice după cum susțin ei.
Nu-i de mirare ca are 5 la geometrie daca nu stie sa faca un con fara varf. Ia o biluta mica si pune-o in fata unui bec, si pune o foaie dupa bila. Pe foaie o sa vezi o umbra circulara, mai mica decat bila in sine daca aceasta este mai mica ca becul. Din cate ai scris tu, zici ca n-ar exista umbra deloc.

Citat:

Ce ai dat tu așa ca aaaabracadabraaaa63 în trecut e o dovadă clară de păcălire pe față a fraierilor cu un filmuleț animat și un joc pe calculator care produce stream video declarat live și ca să pară din lumea reală au mai adăugat o conversație și un chat.

Să fim serioși!

Ei au cusut toate cu ață albă, și viteza, și înălțimea, și restul ca să iasă conform cu teoriile lor că cică se mișcă în jurul unei sfere la o astfel de înălțime și cu o astfel de viteză încît să pară că forța centrifugă egalează gravitația deci iată dom'le (fraier) cum teoriile lor sunt valabile din moment ce aveți transmisii live ca cele de pe lună!

''Un pas mic pentru om (într-un film SF), un pas mare pentru omenire''... în minciună!... vorba lui Armsrong.

Vă rog frumos, domnilor americani și domnilor care-i credeți, vă rog frumos nu ne luați de proști!.. căci n-ați ajuns nici măcar pe lună fiindcă acolo ați fi înghețat instantaneu deoarece Luna e de ghiață și e sursă de noapte și frig darmite să fi ajuns pe marte cu drona sau să mergeți voi cu o astfel de viteză uriașă. Nu fiți naivi să ne luați mereu de proști și nu mai persistați în minciună pentru bani căci nu vă credem și nu ne puteți păcăli.

Vă spunem noi cum sunt Făcute de Dumnezeu prin Cuvânt: pămîntul e plat și mările așijderea iar Soarele și Luna sunt semisferice, iar deasupra, dincolo de linia de imponderabilitate, de acolo de sus apa și corpurile nu mai cad pe pămînt, exact așa cum este scris în scripturi și nu există nicio forță de atracție între corpuri iar voi acolo sus vă deplasați în virtutea inerției și cu ceva fîs fîs căci nu e vid așa cum susțineți voi!.. ca ''deștepții''.
Inca o data. Statia spatiala internationala are o viteza de aproximativ 9 km/s, iar la 400 km altitudine este aproape vid.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2016, 23:18:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
Vechi 05.07.2016, 08:25:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
care sunt oare, acele "carti sfinte"?
Vechi 05.07.2016, 10:31:05
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
care sunt oare, acele "carti sfinte"?
Maculatura pucioasă.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 11:50:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Vechi 05.07.2016, 12:02:08
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Probabil n-ai citit dialogurile din zilele precedente de pe acest topic.
Vechi 05.07.2016, 14:08:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Îmi pare bine că ești consecvent, din păcate ești conscvent pe invers. Poate îl mai păcălești odată pe admin și pe restul echipei care te iau de căpitan cînd defapt ești un fel de ultraș ce ți-ai cumpărat tricoul naționalei de la un turc și ai intrat în teren ca să joci bambilici în loc de footbal.

Ți-am mai spus de cîteva ori că sunt mirean din BOR și care îi CRED pe sfinții de la Noul Ierusalim de la Pucioasa. Deci nu sunt niciun fel de guru și nu-mi exersez nimic decît că sunt trimis de Dumnezeu ca să stau cu voi de vorbă despre CREDINȚA ORTODOXĂ și tu din pricina că nu mă crezi și ai interese de milițian, interese ascunse, ''vezi'' mereu că eu îmi bat joc de ea în loc să te uiți în oglindă cum ruinezi bunătate de fir de discuție comportîndu-te ca un troll.

Dacă știi tu mai bine și ești consecvent în ceea ce știi atunci te rog să trimiți repetat adminului părerea ta informîndu-l ca orice milițian care vrea să ajungă general cu 4 stele, așa ca Oprea, știind că are nevoie și de o muncă de informator și de diversionist pentru a accede la funcții mari.

Uite nu-ți împiedic cariera, poți să te folosești de acest fir de discuție ca să avansezi, din troll în general delator cu 4 stele. Spui despre mine altora ceea ce spui tu și nu eu și spui ceea ce ești tu de fapt și nu eu și așa prinde minciuna cel mai bine căci pare veridic, pare adevărat pentru că cineva așa cum îți închipui și cum pîrăști chiar există în realitate... păcat însă că nu-l prinzi pe cel care ar fi trebuit să-l prinzi așa cum te lauzi că defapt l-ai fi prins asupra faptului.

Știu că nu ajungi niciodată la rîndul ăsta, așa că aici pot să scriu orice căci tu nu ajungi să citești, deci aici scriu că iarăși te iert deși tu n-ai nicio vină.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 14:14:48.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57