![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Da. Așa cum poate fi oricare dintre noi. Dar nu vrem.
|
|||
|
|||
|
Sau poate ca e greu sa vrem sa ajungem sfinti,desi se poate si oricine ar putea asa cum spune Hristos.
Uite iti dau un exemplu.Sfantul Ioan de la Prislop.Cum a sapat omul ala acea pestera mie imi sta mintea in loc, plus ca mediul este vara cald si umed si iarna rece si umed. Last edited by Copacel; 13.07.2016 at 16:55:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Si totusi nici un om nu poate fi fara de pacat, pentru ca de pacatul originar nu ne sterge nimeni. Am inteles ca nici botezul.
Femeile raman cu pecetea lor si sunt tratate mereu altfel decat barbatii. Casatoria, conceperea de prunci - nu sunt considerate fara de pacat. Poate doar monahii sa poata fi fara de pacat, daca se straduiesc. Si pe urma tot ti sa gaseste un pacat cat de mic. Macar te-ai uitat la ceva. Nimeni nu poate sa spuna ca nu are pacat. Inseamna lipsa de smerenie si si acesta este un pacat. Sfinti nu putem sa ajungem de fapt. Adica sa fim ca Iisus Hristos. Dumnezeu decide cine devine sfant, dupa ce omul ajunge la El. Pe pamant nimeni nu este sfant. Nu vorbesc aici de pomenirea in calendarul bisericesc.
|
|||
|
|||
|
Sfintenia nu se masoara dupa capacitatea de a birui o singura data si definitv pacatul, ci de a te ridica mereu deasupra lui, in loc sa-ti devina tovaras.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 18:29:45 |
| post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 02:38:17 |
| Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 16:39:27 |
| post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 14:40:19 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
|
|