Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2016, 19:15:40
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Ovidiu, Igor și-a făcut propunerea, la care subscriu, să deschizi un topic unde să se dezbată chestiunea a ceea ce voi numiți Noul Ierusalim de la Pucioasa și să nu o mai abordezi pe alte topice. Poți scrie acolo tot: și fenomenele care s-au petrecut, și modul de viață pe care l-ați adoptat, particularitatea credinșei voastre etc.
I-am spus și lui că eu nu mai îndrăznesc să deschid topicuri, am deschis un singur topic de 4-5 luni de cînd sunt pe forum și pentru că ''hipopotamii'' și ''rinocerii'' în drumul lor spre baltă îngroziți de o găinușă ziaristă au sărit să mă facă nebun la fiecare postare exact așa ca ea că cică eu îmi bat joc de ortodoxie, iar adminul pe ei i-a crezut deși aberau la greu băieții trimițîndu-mă mereu la doctor... și dacă i-a crezut fără discernămînt a șters topicul complet.

N-am chef să deschid topicuri și să scriu iar în zadar în sensul că vor fi șterse și nu vor mai servi nimănui.

Deci îl rog pe Igor să deschidă un astfel de topic dacă vrea și eu o să particip cu drag, dar nu uita că pe alte topicuri nu eu am deschis subiectul despre NIP ci cei care văzînd semnătura mea și necrezînd ei decît în propagandă mă făceau pucios, sectant, zăpăcit, eretic, bolnav, nebun și în toate felurile și atunci eu avînd dreptul la replică le-am răspuns acolo despre NIP, acolo unde m-au denigrat dezinformînd.

Să nu uităm totuși faptul că eu NU locuiesc în mînăstirea NIP și nici la Pucioasa și că eu nu am fost niciodată acolo ci că eu sunt un mirean din BOR dar care, spre deosebire de alți credincioși din BOR, preoți, călugări sau mireni, eu nu îi resping și nu îi ocărăsc ci îi cred sincer, cred cu Adevărat că ei acolo sunt împreună cu Dumnezeu și cred că tot Cuvîntul scris în cărțile lor e de la Dumnezeu, de la Tatăl prin Fiul care le grăiește lor. N-am nicio îndoială majoră decît mici îndoiel firești așa cum are orice om care se sperie de bombe cînd vine prigona... dar în lipsa prigoanei serv-viciilor cred fără îndoială că acolo grăiește Dumnezeu peste pămînt vestindu-se întru venirea Sa... așa că cei din cer stau cu frică și cu luare aminte iar noi pe pămînt așteptîndu-L pe Iisus ne străduim să ne adaptăm viețuirea ca să fie asemenea cu a locuitorilor sfintei cetăți... adică ne străduim să nu mai păcătuim și să nu mai greșim și să trăim așa ca drepții și ca sfinții întru Mîngîierile proorociilor.

M-aș bucura să mai fie și alții care să poată să creadă doar citind din Cuvîntul lui Dumnezeu și pe care să-i întărească Dumnezeu dar nu pentru mine m-aș bucura ci pentru ei înșiși căci ar fi credința lor spre mîntuirea și spre fericirea lor. Dacă rămîn singurul care îi cred, nici atunci nu am de ce să mă supăr... fiecare ce își seamănă aia culege și așa cum își așterne așa va odihnii! Cine seamănă vînt va culege furtună și cine își așterne luxul păcatelor acolo va adormi fiind dus într-un somn lung și greu și adînc, somnul nepăsării.

Last edited by Trimisul; 25.07.2016 at 19:31:45.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare