Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2016, 16:18:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Nu, frățior, bălăcăreli ai tu în căpșor, câtă vreme nu aperi Biserica și nu lupți cu întunericul din tine și din alții.
Nu bre, eu n-am nimic cu Biserica, ci cu discursurile tale tampe, faptul ca tu te identifici cu ea, arata inca o data ca nu esti in toate mintile.

Citat:
Nu mă consider asemenea lor, dar m-a învățat Hristos, pe El și pe ai Lui în Duhul Sfânt: Apostolii, Mucenicii, Sfinții Părinți, să-i am exemple, să-i urmez, să învăț din viața și învățăturile lor, să-i imit, să le calc pe urme, și să apăr Biserica, s-o înmulțesc și să lupt cu ereziile și întunericul și să le biruiesc.
O fi incercat sa te invete ceva, dar iti zic eu, ca nu o iesit treaba prea bine si cum ei nu pot fi invinovatiti pentru asta, mai bine ai incerca sa vezi ce e in neregula cu tine.

Citat:
Asta trebuie să facă toți creștinii. Dar suntem puțini, văd... Doamne miluiește...
Da? Sa se creada asemenea lor cand nu sunt, cum faci tu?

Pai fiule ,vad ca multe lucruri le-ai inteles tare pe dos.

Citat:
Am Biblia care-mi dovedește că Duhul Sfânt intră în oameni, animale și obiecte. Îmi ajunge.
Biblia nu dovedeste mai mult decat poate sa priceapa cititorul, vad ca esti tare in gura cand e vorba de sectari dar in fapte si gandire, te asemeni lor - crezi ca Biblia iti justifica toate tampeniile care le ai in cap, izvorate din faptul ca te crezi cine stie ce traitor asemeni Sf. Apostoli.

Si cum a ramas cu Sfinti Parinti, mai nou, esti "Sola Scriptura"?

Citat:
Dacă tot în necredință o ții mult, ai să te îmbolnăvești înainte de vreme.
Biserica are vocea ei, eu n-am nevoie sa cred in tampeniile tale si nici "trambita" nu esti, daca nu te-ai prins pana acum.

Last edited by AlinB; 29.07.2016 at 16:25:48.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare