Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2016, 12:55:32
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Pe ansamblu, mie viata politica din Romania postdecembrista mi se pare halucinanta. Nu stiam ca noi, romanii, suntem astfel de oameni. Ce am aflat din practica mi-a schimbat complet viziunea idealista pe care o capatasem, ca elev, in scolile de spalare a creierului.
Nu reusesc sa gasesc, inca, o noima in noianul de evenimente care se intampla la noi dupa 89.
Oameni imbogatiti peste noapte, lupte mafiote intre "puternici", razbunari odioase, haos si rasturnare a valorilor, taraboi in toata regula. Coruptie, vanatoare de vrajitoare, minciuna, crima, toata abjectia.
Nu asa credeam ca e tara mea, nu asa credeam ca suntem noi romanii. Azi imi e limpede ca nu doar vremurile, ci si oamenii s-au schimbat. Personal, ma astept la orice. La orice nelegiuire, vreau sa zic.
Ma rog doar sa nu devin si eu partas in toata regula la aceste mizerii, pe care ne-a lasat Bunul Dumnezeu sa le induram spre inteleptirea noastra.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Reply With Quote
Vechi 02.08.2016, 13:10:34
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Ma rog doar sa nu devin si eu partas in toata regula la aceste mizerii, pe care ne-a lasat Bunul Dumnezeu sa le induram spre inteleptirea noastra.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Și să ne ajute Dumnezeu ca nu doar să le îndurăm, ci să și aducem puțin din lumina Lui în lume. Chiar și încercând să despărțim apele, să nu lăsăm ca răul să treacă drept bine și minciuna drept adevăr.

Thread Tools
Moduri de afișare