Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2016, 09:40:31
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca era securist lucra la Adevarul sau la Digi sau la A3 si-i acuza pe altii ca-s securisti. :)
Sau macar era lasat sa candideze.
Încă nu mi-am făcut o părere proastă despre Digi. Nici nu i-am urmărit prea des, dar tindeam să cred că sunt mai independenți. Ce hram poartă?
Vechi 05.08.2016, 09:48:31
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Încă nu mi-am făcut o părere proastă despre Digi. Nici nu i-am urmărit prea des, dar tindeam să cred că sunt mai independenți. Ce hram poartă?
Sunt fix trompeta SRI-ului, factiunea de dreapta-pro UE.Toti care sunt acolo sunt ofiteri sub acoperire.
Misiunea lor este simpla:orice zice UE este bine chit ca tu vezi ca nu ar fi.Nu conteaza ce vezi tu, conteaza doar sa crezi ce spun ei, si oricat de ciudat ti s-ar parea, trebuie sa crezi ce spun ei.
Raspund stapanilor din afara via Zoltan Teszari(patronul RCS & RDS) -> Soros

Last edited by Copacel; 05.08.2016 at 09:52:07.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2016, 10:03:05
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Tot în dilemă rămân: Mă întreb dacă informația pe care mi-ai dat-o nu provine cumva de la facțiunea de stânga anti-UE, pentru care tot ce zice UE este rău, chiar dacă tu vezi că e bine.
Vechi 05.08.2016, 10:09:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Nu vreau sa-i critic ca imi taie internetul acasa. :)
Dar eu cred ca e Realitatea lui Vantu reloaded. Cred ca in 4-5 ani o sa vedem o lista lunga cu ziaristi platiti cu sume mari de un nou patron odios...care va face loc altuia si apoi altuia si altuia.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2016, 10:13:33
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

În general îmi displac televiziunile așa-zis de știri, care pe lângă informație îți livrează și opinia. Ei îți spun când și de ce trebuie să te indignezi și când să aplauzi. Asta am văzut la Realitatea și la Antene mai ales. La Digi manipularea nu-mi pare la fel de grosolană. Însă, după cum am spus, nu prea i-am urmărit.
Vechi 05.08.2016, 10:26:01
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Foarte interesant, deci aia care i-au adunat pe toti neghiobii de la CTP si pana la Guran sau Mandruta, nu fac acelasi lucru.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2016, 10:39:52
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Păi, ce-ți spuneam: Nu știam că toți ăștia sunt clienți Digi. Aveam o părere relativ bună despre Cosmin Prelipceanu și unii care mi-au părut mai mintoși. Pentru informare, însă, prefer de multă vreme postul național de radio. Știu, o să-mi spuneți că și ăștia...
Vechi 05.08.2016, 11:29:06
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
În general îmi displac televiziunile așa-zis de știri, care pe lângă informație îți livrează și opinia..
Televiziunile de stiri iti livreaza numai opinia lor imbracata sub forma de informatie.De fapt televiziunile de stiri in realitate nu-ti vor relata informatia obiectiva asa cum este ea , absolut niciodata.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2016, 10:39:58
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Aveam 3 luni in `89. In ultimul timp am dat click pe orice articol legat de `89. Marturii, declaratii, teorii, povesti. Zaharelul. Cine a tras? Cine i-a sustinut? Cine, cine, cine...

Concluziile mele?

1. FSN trimis direct de Moscova.
2. Gloantele care zburau haotic erau trase cu discernamant de oameni antrenati. Sa creeze panica, cu cateva victime simbolice. Daca erau niste descreierati pusi pe ciuruit, erau cu mult mai mult victime.
3. Studentii, pletosii, golanii...niste oameni sinceri. Printre putinii care educatia le permitea discernamant.
4. Poporul indobitocit, terorizat, dezinformat, infometat, frustrat...etc. Iliescu nici nu a trebuit sa se chinuie prea mult la alegeri. Era reprezentantul ideal al realitatii psihologice in care se gasea majoritatea.
5. Minerii - crema poporului. Faptul ca timp de aproape 10 ani au existat ca o putere para-militara arata starea jalnica a sistemului. Acum nu mai avem nici minerit, nici mineri. Razbunare? Precautie?. Asta e alta poveste.

In concluzie, totul s-a intamplat cum trebuia sa se intampla. Nu a fost nevoie de un plan masonic sau de vreo conspiratie intortochiata. Asta era starea natiunii. 50 de ani, nenorocitii au omorat prin beciuri orice om luminat sufleteste si intelectual. Ne-au omorat batranii, iar generatia mea a crescut orfana.

Ii vad la TV, ii citesc, ii miros...se vede in privirea lor, cine sunt...`mnezeii mamii lor!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2016, 10:44:03
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Uite, dom'le, că în pofida atâtor încercări de manipulare și dezinformare, cineva care abia făcuse ochi atunci a reușit să afle, în linii mari, adevărul. Sau, mai bine spus, adevărul n-a putut fi ținut ascuns decât o vreme. Sigur, el trebuie căutat, nu e chiar la îndemână, și trebuie să ai ceva discernământ ca să-l distingi.

Last edited by CristianR; 05.08.2016 at 10:46:08.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare