![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Decat sa arunci banii aiurea, mai bine imbraci sau le cumperi de mancare
la copii sau la batrani. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Florin, o spun fără pic de ironie. Sau mai bine zis, ironia e pentru gașca de la FES, nu pentru tine, care nu ești încă 100% în their grip. Anume, spun că Dumnezeu, Care Preaslăvit fiind, e mai presus de orice putem numi sau demonstra noi cu amărîtul de nous, nu poate fi găsit spațial. Nu e "zece parseci la stînga după Andromeda, apoi colț cu Magellan". Și nici dincolo de imaginara și primitiva "tărie" din mitul Facerii. El este Cel Care Este, iar unde este nu este nici treaba, nici putința noastră sau necesitatea-spre-mîntuire ca să aflăm. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mda, imaginea din Scriptura e primitiva...spre deosebire de ce crede Adrian cu ET-ul care a trimis dronele sa omoare egipteni. Aia e deja o imagine vizionara, doar un Jules Verne al timpului nostru s-ar fi gandit la ea. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar și educația copiilor contează, apropo de școala care nu are laboratoare dotate cu anumite instrumente care ne ajută să descoperim minunata lume în care trăim, așa cum este. De aceea trebuie să-mi dotez laboratorul de acasă pentru proiecte din diverse domenii, căci la școală se predă doar teorie în timp ce practica tinde asimptotic spre zero. Unde prin școală se înțelege de la clasele primare pînă la ultimul an de facultate.