![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa astazi este unanim acceptat (cel putin in traditia si cultura europeana) faptul ca un barbat poate fi casatorit, in accelasi timp, cu o singura femeie! Si asa este si normal- un barbat intreg la minte nu poate iubi (si evident nu poate aveea o relatie serioasa sau o casnicie) , in accelasi timp, decat cu o singura femeie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai lamureste-ne atunci, care sunt aia sanatosi, unde "traditia unanim acceptata" implica casatoria cu mai multe femei sau cu una singura?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident ca cei care sunt casatoriti cu o singura femeie! Astazi- cel putin in Europa- nici un barbat intreg la minte nu cred ca poate concepe a fi casatorit (in fata autoritatilor de stat si a ofiterului starii civile) cu mai multe femei in accelasi timp! Iar din punct de vedere al relatiilor inter-umane in general, nici un barbat intreg la minte nu cred ca ar putea spune ca iubeste si are o relatie serioasa cu mai multe femei, in accelasi timp! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Abia putem sa ne descurcam cu cate o femeie... mai multe ar fi macel :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am zis de Europa, pentru ca in general mentalitatea colectiva si normele sociale din Europa , merg pe ideea (normala si corecta) ca in accelasi timp, un barbat sa fie casatorit cu o singura femeie!
Pe alte continente, exista din pacate si unele popoare (popoarele de religie musulmana, unele popoare din Africa, etc), la care poligamia este acceptata ca si norma sociala! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Majoritatea? Pai majoritatea poate nu e deranjata de ideea unor aventuri extracojugale, asta inseamna ca devine normalitate? Citat:
Pentru ca e mai usor si ieftin sa-ti iei o amanta decat sa intretii 2-3 sotii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|