![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tu zici că ducă-se? Așa de ușor reununți la Hristos? Înseamnă că ești ușuratic. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ca să-i aperi pe medici și pe științifici văd că ești în stare de orice, dar eu nu pe ei îi acuz ci minciuna lor pe care ne-o servesc ca adevăr de credință mîntuitoare și științifică... și de aia lupt cu ea fiindcă aduce păcatul și moartea în credincioși. Dacă ai fi mai atent la ce este în joc, mîntuirea ta sau a mea, nu ai mai fi atît de primitor cu toate minciunile și teoriile gLumii care fatalmente ne duc pe amîndoi la pierzare ci te-ai aduna și ai pricepe mai bine ce ai tu de apărat... fără vulgaritate! Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 18:17:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paralel in ortodoxie, paralel la fizica, paralel la psihilogie, este ceva lacare sa te pricepi cat de cat pana la urma? A da. la facut conturi noi pe forum dupa ce depasesti cu insistenta limitele extreme ale penibilului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.08.2016 at 18:19:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va suparati,dar de la ce a inceput acest topic si unde s.a ajuns. Nu inteleg ce vreti sa va demonstrati unul altuia?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine ai revenit dragă Bublișor, mai bea prietenul tău bere? Ce te mai nemulțumește, căci dacă am văzut că îl iubești cu adevărat eu nu-ți urez decît să vă ajute Dumnezeu ca să vă iubiți și pe mai departe ca să vă mîntuiți. Dumnezeu, fiindcă sunteți cuminți, sigur vă iubește mai mult ca oricine. Așa că în El puteți crede cel mai mult. El vă vrea cu adevărat binele și numai binele. Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 18:54:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici pe topicul ăsta, de exemplu, userul "vsovivi" a dat foc la casă, iar ceilalți s-au adunat în jurul focului, unul c-o bere, altul c-o găleată de apă, altul c-o sarcină de lemne în spate, pentru foc... Cu ce poate fiecare... Iartă-mă și iartă-ne.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar inchiziția măcar se străduia să spună adevărul și să facă dreptate... voi însă din interes străin de Dumnezeu (necredința aia oarbă care crede că vede și de aia se laudă și batjocurește) sunteți în stare să mințiți și să dezinformați cît mai mult... crezînd voi că slujiți cauza cea bună... a ortodoxismului ultra ortodox. Defap voi alunecați mai rău ca sectanții și ca ereticii de care vreți să ne feriți fiindcă nici pînă azi nu ați priceput ce este eresul, secta, înșelarea demonică... dar ridicați nonstop cu ele, ca să vă lăudați voi, furtuni și uragane într-o halbă de bere plină cu nisip. Deci vsovivi nu-ți poate răspunde la calomnie așa că m-am încumetat să-ți răspund eu în locul lui. Deci te rog să nu te superi ci te rog să mă ierți... iar și iar... deși știu că nu prea poți din pricina necredinței. |
|
|||
|
|||
![]()
Haha, tare postarea asta. Memorabila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primăvara de Topîrceanu. Dupa-atata frig si ceata Iar s-arata soarele. De-acum nu ne mai ingheata Nasul si picioarele! Cu narcisi, cu crini, cu lotusi, Timpul cald s-apropie. Primavara asta totusi Nu-i decat o copie. Sub cerdac, pe laurusca, Cum trecura Babele, A iesit un pui de musca Sa-si usuce labele. Pasarele migratoare Se re-ntorc din tropice. Gazele depun la soare Oua microscopice. Toata lumea din ograda Canta fara pauza. Doi cocosi se iau la sfada Nu stiu din ce cauza. Un curcan sta sus, pe-o barna, Nu vrea sa se bucure. Motul ii atarna Moale ca un ciucure. Doar Grivei, batranul, n-are Cu ce roade oasele, Ca de cand cu postul mare Toate merg de-andoaselea. Pentru cate-a tras, sarmanul, Cui sa ceara daune?... Drept sub nasul lui, motanul A venit sa miaune. Dar acum l-a prins potaia Si-a-nceput sa-l scuture... Peste toata harmalaia Trece-n zbor un fluture. Pe trotoar, alaturi salta Doua fete vesele... Zau ca-mi vine sa-mi las barbă Toate mminteresele! Last edited by vsovi; 10.08.2016 at 14:04:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu simti ca te-ai mai maturizat in ultimele 2-3 saptamani, asa?
|
|||
|
|||
![]()
Daa... si eu...simt ca am mai intinerit :)
|
|