![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, un astfel de miracol e o demonstratie clara a existentei lui Dumnezeu, nu? :)
Pentru ce avem nevoie de legi fizice cand avem pe Dumnezeu, de coerenta si logica cand avem credinta? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ia uite aici :
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiinta de sec al IV-lea. Se pare ca pe vremea aia crestinii chiar gandeau chiar daca oculta internationala ii bombarda cu imagini CGI cu bile. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia uite frate, pai din ce secol a inceput oculta sa insele bunii crestinii care stiau prin dumnezeiasca revelatie ca traiesc pe o clatita iar stelele sunt niste luminite pe cer?
|
|||
|
|||
![]()
Pai pe sfintii aia din sec IV i-a pacalit, ca si aia credeau ca traiesc pe bila desi nu vazusera nici aselenizarea si nici poze CGI. Dar nu-i nimic, scrie in Apocalipsa ca pana si cei alesi vor fi pacaliti, bine ca se trezesc acum crestinii. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu dispare. Vezi https://www.youtube.com/watch?v=cw6uiKDE48A și celelalte părți dacă chiar ești curios.
E varianta Universului celui grandios, finit și fără margini, dar aici fiind vorba doar de Pămînt. În orice direcție mergi, după un timp ajungi în același loc. Soarele și Luna urmează un curs cvasi-sinusoidal aplatizat, de la Est la Vest.
|
|||
|
|||
![]()
Nu am auzit ceva mai cretin in viata mea. Este exact ca in jocul ala cu asteroizii. Soarele dispare prin dreapta si apare iar prin stanga. Omul pleaca din Rusia si ajunge in Canada si daca mai merge mult ajunge iar in Rusia. Si totul pe o suprafata plana.
![]() Sincer cred ca aia cu Polul Nord in centru sunt academicieni pe langa astia care cred in chestia asta. Sigur ca un om cu imaginatie se poate gandi la orice, poate maine unul ne spune ca traim intr-o cochilie de melc sau pe un tirbuson, dar e grav daca il mai si credem. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum de poate exista pe o asemenea harta fenomenul ala de midnight sun in tarile aflate foarte la nord cum este Suedia ?
https://www.youtube.com/watch?v=WlNEyXIZJzI |
|