Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2016, 12:04:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Asa e au facut masonii o animatie cu o camera nasparlie ca sa-i faca pe oameni sa creada ca Pamantul e o bila dar ca nu se misca. Ca asta e interesul masonilor. Au filmat soare, frunze si pasari pe aici pe pamant si apoi au pus niste imagini cu pamantul pictat din cosmos.

Pentru mine e o dovada suficienta ca pamantul e o bila. Nu-i o dovada suficienta ca ar fi stationar asa cum pretind aia din film, si in cazul in care ii dam dreptate lui Einstein sau Newton, lucrurile ar arata la fel. Si pana una alta, macar Newton ne-a ajutat sa punem sateliti pe orbita.

Inb4 (vorba romanului ) o sa spuna Florin ca norii nu se misca :

Last edited by iuliu46; 10.08.2016 at 12:10:10.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:18:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pentru mine e o dovada suficienta ca pamantul e o bila.
Dovezile astea sînt cînd perfect sferice, cînd aplatizate pe orizontală, cînd pe verticală.

Cînd minți trebuie să spui aceeași minciună de fiecare dată. Din anii '50-60 pînă în prezent.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:21:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dovezile astea sînt cînd perfect sferice, cînd aplatizate pe orizontală, cînd pe verticală.

Cînd minți trebuie să spui aceeași minciună de fiecare dată. Din anii '50-60 pînă în prezent.
De ce, crezi ca din 50-60 pana acum se foloseste aceeasi camera si se fotografiaza/filmaza exact din aceeasi pozitie si in aceeasi perspectiva?

Inca o data, daca ai vrea sa te lamuresti, ai citi si comentariile la videoclipurile tale favorite cu PP, dar se pare ca nu vrei sa cauti decat o singura perspectiva.

Last edited by AlinB; 10.08.2016 at 12:25:54.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:22:19
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul

Pai poate nu iti dai seama dar in prima poza nu e cuprinsa chiar toata circumferinta. Deja soarele batea se pare un pic dintr-o parte. De aia ai crede ca e aplatizata poza.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:40:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
Pentru mine e o dovada suficienta ca pamantul e o bila.
Cum să fie bilă? Nu e bilă!... Dacă ar fi bilă atunci ai vedea că e bilă... dar de oriunde te uiți îl vezi plat. Și de sus îl vezi tot plat doar că vezi partea luminată de soare ca un discul luminat, ca o bază a unui con.

Citat:
Si pana una alta, macar Newton ne-a ajutat sa punem sateliti pe orbita.
Sateliții nu mai cad spre pămînt de la o anumită înălțime în sus. Dacă trimiți o rachetă confecționată de tine la peste 20km (zic și eu o înălțime oarecare) s-ar putea să devină satelit geostaționar.

Nu există atracție între corpuri ci există o cădere a apei spre pămînt care se manifestă pînă la o anumită înălțime. Mai sus, gata, nu te mai atrage nimic.

Dacă treci însă de soare în sus și depășești stelele ajungi într-un loc similar ca pe pămînt și iar cazi, dar față de noi e ca și cum ai cădea în sus sau dedesubtul nostru.

Ce fain e pe partea cealaltă, cînd soarele artată pe cer ca o lună de piatră și luna arată ca un soare negru și stelele sunt mai multe și mai apropiate așa de parcă ai avea foarte aproape puzderie de stele.

Ziua și căldura în partea aialaltă vine de la stele. E mult mai cald ca aici la noi și luna cînd trece pe cer dă frig și întuneric și vezi deasupra pămîntul luminat ca un disc luminos mare și albastru.

E foarte frumos și în partea aialaltă, animale, vegetație, mări și oceane... e la fel de frumos dacă nu mai frumos ca aici... și asta se întîmplă exact dedesubtul nostru, la vreo 6000km sub noi sau la vreo 90.000km deasupra.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:43:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Lasa ma basmele, pe tine nu te ia nimeni in serios, nici macar pe youtube.
Vechi 10.08.2016, 12:44:35
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ba mie mi-a placut clipul ala cu sahul crestin. Nu mai zic de alea in care canta. :)
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 12:48:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ba mie mi-a placut clipul ala cu sahul crestin. Nu mai zic de alea in care canta. :)
Era vorba de luat in serios, nu de talentele de povestitor sau cantaret amator.
Vechi 10.08.2016, 12:58:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce ți-am descris eu mai sus nu sunt basme ci Facerea în care locuim.

Spre ignoranța și neglijența lor nu mă iau ei în serios... din păcate. Dar să știi că nu am nevoie de audiență serioasă... nu-mi trebe rating fiindcă n-am contracte cu firmele comerciale ca să le fac reclamă. Eu am publicat pe youtub cu drag în Cine cred și ce anume cred.

Dacă nimeni nu vizionează eu n-am pierdut nimic. Dacă cineva intră totuși din greșală și vizionează... a cîștigat el, dacă reușește să creadă, dacă nu, s-ar fi putut să rateze o bună șansă... de a căuta și a înțelege Adevărul.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare