![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu să-ți ajute să te căsătorești, cu acel băiat sau cu altul (cu altul eu nu recomand, decât cu cel care ești acum), să vă placă de defectele voastre, unii altora, și prin dragostea voastră, să le micșorați, să le vindecați și niciodată să nu le mai vedeți. Mă bucur sincer că ți-am fost alături și te-am ajutat cât am putut, după mintea mea... :) Cred încă și mai sincer în îndreptarea voastră, în îmbunătățirea și reușita voastră și mai ales, în mântuirea voastră. Depinde doar de voi. Și sunteți minunați. Dumnezeu să vă ajute :) Citat:
Să te rogi lui Dumnezeu, să-ți iei curățirea și nuielușele pentru păcatele tale aici pe pământ, să nu ți-o iei dincolo, că acolo nu mai e curățire și e veșnică.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și când te gândești că mai deunăzi își încropea justificări teologice pentru a putea jigni pe alții, că și Hristos a făcut-o, că e pedagogia Sf. Duh și alte prostii. Fii atent, Emiliane: ești un ipocrit și un prefăcut !!! Și asta nu e jignire, e pedagogia Sf. Duh, special pentru tine, la fel cum și Hristos îi apostrofa pe ipocriți și prefăcuți !!!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Numai să nu te prindă moartea cu trăirile conștiinței acesteia stricate, catolice, că atunci "ești singur de sine osândit" - Tit 3, 11. Să trăiești ! :)
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Zic ție deci așa ca el: ''Iubește și fă ce vrei!''... iar mie îmi zic să iubesc mai mult pe Dumnezeu și să ne iubim unii pe alții precum ne-a iubit și ne iubește Domnul Iisus Hristos, Cuvîntul lui Dumnezeu. Nu vă fie frică de inchiziția ''ortodoxă'' a ''marilor'' teologi căci cu cît propagă ei frica lor de himere și ''teroarea'' lui Dumnezeu cu atît își auto-îndreptățesc mai mult necredința... cu care se laudă... nepricepînd ei nicicum și fără să fie conștienți că nu se lasă ei pînă nu calcă în stînga și în dreapta peste cîte o cirtă sau cîte o iotă sau peste cîte o foarte mare poruncă ajungînd pînă la urmă ca fariseii care pe alea mari le călcau și pe cele mici le făceau înaintea oamenilor ca să fie slăviți de ei. Deci dragă Bublișor mă bucur că ești o creștină DREAPTĂ... așa că nu rămîne decît să vă Bucure Dumnezeu împlinindu-vă tot ce vă doriți. Vaia con Dios, mergi în Pace. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi creștinii nu ne temem de nimic, iar dacă ne temem de ceva, atunci musai că numai de Dumnezeu ca să nu păcătuim... dar dacă ne bagi tu mereu în cap superstițiile inchizitoriale... poate că, cine știe, o să reușești să ne îmbolnăvești de stress... dar fii sigur că Dumnezeu ne păzește și te păzește și pe tine... așa că fii fără de griji... însă una ține-o foarte strîns... grija mîntuirii tale și a noastre dacă chiar spui mereu că ne iubești și că din iubire ne tot sperii cu fricile tale... Să fii iubit! vorba lui Radu Moraru. (eu adaug și zic că și de sfinți să fii iubit.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În curte le-am articulat deja. Spidi Gonzales mi se zice-n particoler. Cu voia părinților, ovcors. În plus, eu ce păzesc? Le coc, nu le ard. P.S. Cum a rămas? L-a terminar pe Saul facultatea?
|
|||
|
|||
![]()
Tu esti mai tare decat aia care coc banane in depozite. Tu coci vinete in curte. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu prajesc piine, si pun dulceata bio pe dinsa, ca veni vorba de interludii gastronomice. Vinete coc in weekend en masse, si apoi le bag cu usturoi si ceapacu tot in congelator, pentru la iarna (sau cum s-o chema in neoromina anotimpul care urmeaza).
Ca sa fie mai clara referirea la drone in contextul discutiei despre erezii cu Iuliu: sa nu credetica m-o palit Soarele in cap. Nu, foarte pe scurt, Iuliu ma impunge prieteneste uneori pe tema faptului ca eu cred sincer ca entitatile care au comis infanticid in Egiptul lui Faraon erau un fel de drone, si pata de singe de pe usile israelitilor erau un semn pe care erau programate sa il ocoleasca. No, va dadui motive de atac dogmatic-indignat si distractie balcanica. |
|