![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ......................................
Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 14:05:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca se considera ca este posibil prin varianta propusa de userul Mihnea Dragomir, atunci eu imi limitez opinia.
Dar totusi, simtul barbatesc din mine imi spune si imi dicteaza ca aceasta varianta a timiditatii si comunicarii cu fata prin parinti nu este castigatoare, ci duce la o situatie in care baiatul are sanse mari sa cada in penibil sau sa se faca de ras. Dar asa e, bine este sa incerci, poate in cazul tau va fi o reusita, mai stii? Poate in anumite circumstante functioneaza. |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .................................................. .......
Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 14:05:02. |
|
|||
|
|||
![]()
E o idee buna asta cu socializatul in parohie. Ideal e sa fie si reuniuni dupa slujba unde poti ramane la o poveste. La bisericuta unde merg se fac agape ,dar mai rar, doar inaitne de posturile mari.
|
|