![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Alții care și-au rezolvat propria mântuire și acum trebuie să-i rezolve pe episcopi și mitropoliți.
|
|||
|
|||
|
Normal, daca nu merge cu erezia, arhiconii lucra cu schisma. Nu zic ca cei care vor totusi un feedback in Biserica (caci este normal, DACA iti cunosti credinta, sa o aperi) vor si schisma; dimpotriva, cei mai multi, nu; insa iustinpirvuitii chiar sint cu traditie nefericita in icneli fascistoide, neascultare, si in general tendinte zelotiste si schismatice. Sint asa ridicoli cu "icoanele" fascistului CZC si ale inselatului Iustin Pirvu...ca si faza cu "neprimirea celor cu acte biometrice la Taina Spovezii".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat: