![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai cum sa fie pacat? Pacatul vine cand nu te rogi..oriunde ai fi :)
|
|||
|
|||
|
Eu stiam ca atunci cand cineva se roaga, adica deja se afla intr-un efort duhovnicesc, atunci se inteteste ispita. Gasiti asta pe undeva prin pateric.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am convingerea că dacă ar fi plin de bănci și bancuțe în bisericile ortodoxe, tot s-ar auzi cârteli: că sunt băncile tari, nu ca la catolici, capitonate; că de ce nu ne lasă popa și cu cafelutza (apoi și cu țigara, măcar electronică), că unii chiar nu pot rezista fără; și nu în ultimul rând, de ce sunt bănci, că noi vrem să ne fâțâim prin biserică, să trecem ușor în față, lăsăm pomelnicul și plecăm repede, că avem treburi!
|
|||
|
|||
|
Nu, era vorba doar de banci, fara alte accesorii si mofturi precum burete pe banci, cafeluta si tigari electronice.
Da, am inteles, in biserica ortodoxa nu este bine sa fie banci. Luam ca atare si ne conformam conditiilor. Cui nu-i convine, sa suporte asa, sau se mute la catolici. |
|
|
||||
|
||||
|
Unde-i asta-n catehism?
|
|||
|
|||
|
Era o ironie. Si in al doilea rand nu discutam despre catehism. Nu mai poate omu sa faca o gluma, ca repede: "Unde-i asta-n catehism?"
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt glume și glume.
Asta cu îndemnul la apostazie nu prea e glumă.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pierdut intr-o lume mare .... | Sniper | Intamplari adevarate | 12 | 24.08.2016 15:56:50 |
| Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 14:05:10 |
| Un baiat ortodox si o fata catolica... | leloup | Generalitati | 51 | 13.02.2012 17:24:15 |
| Casatorie intre viitor preot ortodox si catolica? | TNTman | Nunta | 34 | 25.02.2010 21:08:01 |
|
|