Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2016, 23:24:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ideea e ca femeia trebuie sa se teama de barbat :))
:)) Avand in vedere contextul discutiei, mesajul asta pica la fel ca boabele de mazare(de la care se calicesc bucatarii) pe salata de boeuf comandata de la catering de un corporatist grabit.

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Cred ca felul cum se comporta un barbat cu o femeie nu are legatura cu nationalitatea sa!
Are legatura cu caracterul, inteligenta si sufletul acelui barbat!
N-a facut nimeni apologia bataii, eu cred ca tu nu ai avut de a face niciodata cu femeile din mediul corporatist, in acest caz eu iti spun fara rautate Fericitule!

Eu vad zilnic treaba asta, le-am vazut si in formare pe unele dintre viitoarele carieriste inca de cand isi schimbau dintisorii de lapte, un dispret mai mare fata de barbat, care explodeaza direct proportional cu nivelul de venit si statutul, cu cat mai in varf cu atat inflamat, nu am mai vazut , poate nici la femei care au fost victimele violului care in general se tem fizic de barbat(nu ca ar fi normala temerea asta).

Florine nivelul asta de dispret fata de barbat din partea femeii nu cred ca a mai fost niciodata in istorie la scara asta sociala!, poate au fost cazuri izolate, dar modelul asta de femeie se impune din ce in ce mai mult si va restructura inclusiv felul cum se raporteaza la maternitate adica va exploda piata mamelor purtatoare, comertul cu copiii si toate cele, iar multe femei isi vor cliogena ovarele(deja se intampla in State) pt a naste dupa 40 si pt a se concentra pe cariera si a-si conserva statutul financiar.

Asta pentru ca omul care are bani crede ca-si permite orice.

Practic mesajul pe care-l transmit printre scrasnetele dispretuitoare e - "saracule fara viitor, eu te pot cumpara daca vreau si-ti stalcesc barbatia dupa cum am pofta, pt ca pot."

In astfel de conditii cum ar trebui sa reactioneze barbatul roman ?

In afara sa aiba o calificare sau o inteligenta cel putin egala cu ele si sa le arate ca face ceva pe diplomele lor si pe figurile feministe si o ia de sotie pe o femeie finuta care respecta barbatul si care nu si-a pierdut feminitatea, chiar daca nu e atat de <<sofisticata si superteligenta.>>

N-am nimic cu femeile destepte si cu studii superioare care-si dau seama cum sa se raporteze la barbat si la locul lor in societate pentru a castiga toata lumea, nu pentru a se afirma egoist ca vioara intai.

Thread Tools
Moduri de afișare