![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Si luna de ghiata. :)
E interesanta partea cu rapirea. Nu-i exclus ca aia de la Pucioasa sa predice ratacirea asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa invartosarea cu care predica fanul lor nr. 1 soarele de tabla SI luna de ghiata, foarte bine putem fi si in Matrix.
Asa s-ar explica si faptul ca legile fizicii nu sunt la fel cu cele din capul lui. De cele duhovnicesti nu mai vorbim..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Că e semisferic și că e din piatră pe partea nevăzută e una dar că e de tablă asta n-am susținut niciodată și iar trebuie să-ți reamintesc că mereu bagi aiureli făcînd atacuri la persoană prin dezinformări ca să-ți fixezi idei în ciudă... în ciuda mîntuirii tale. (Nu sunt sectrant și nici eretic și dacă ai avea minte ți-ai da seama că nu te mint cînd susțin că sunt ortodox.) Și iată, după tonele de minciuni și afirmații calomnioase despre mine și despre NIP susții că tot eu sunt de neluat în serios. ![]() ............. Păi dacă nu sunt garduri în Cer cum atunci ar putea fi vămi în văzduh? Vămile sunt puse total aiurea și nu Dumnezeu le-a pus acolo ci dracii și demonii care nu lasă pe nimeni să iasă din iad și din șeol. Dracii fiind neputincioși au nevoie de cît mai mulți sclavi. Raiul nu primește pe oricine (oprește orice păcat și serv-viciu și orice mîndrie deșartă) și lasă pe oricine să iasă avînd doar cîteva garduri și porți. Iadul primește pe oricine să intre și nu lasă pe nimeni să iasă avînd peste 24 de vămi. Bănuiesc că s-a ajuns pe la 30 de vămi. Doar sfinții le pot trece prin puterea lui Dumnezeu. E simplu, multele lăcașuri din Cer au și ele garduri... pentru că în Cer se păzește sfințenia locurilor sfinte unde locuiește Dumnezeu! Dar cum nimeni nu s-a suit la Cer afară de Cel ce s-a pogorît de acolo rezultă că habar nu am cum e defapt acolo dar tind să cred că e cam așa cum au mărturisit unii care știu. Sf. Ap. Pavel a fost răpit pînă la al 3-lea Cer... probabil din 9. Last edited by vsovi; 12.10.2016 at 17:46:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu ce răpire îți pare ție interesantă. Dar nu e nicio rătăcire în ce susțin ci așa vi se pare vouă fiindcă sunteți habarniști. Nu vă duce minte să pricepeți. La Uucioasa nu se susține nimic altceva decît ce este scris în Cuvîntul lui Dumnezeu. Așa că nu-ți mai da tu cu presupusul. Este exclus să susțină cineva altceva decît Adevărul! Deci nu ei susțin ci eu susțin că Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul plat... și eu susțin asta pentru că am priceput cîte ceva din Înțelepciunea lui Dumnezeu prin revelație pe cînd voi vă distrați... făcînd în ciudă... în ciuda mîntuirii voastre. Să vezi ce o să mă distrez eu de voi împreună cu sfinții îngeri cînd veți pricepe și voi că eu am avut Dreptate în timp ce voi m-ați făcut nebun și m-ați persiflat făcînd voi pe deștepții și pe marii ortodocși. Vom rîde de voi dar fără răutate. ![]() Last edited by vsovi; 12.10.2016 at 17:55:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar contrazic dezinformările și calomniile tale: 1. Nu eu sau ei (NIP) au învîrtoșare ci voi. (Nu mai e mult pînă o să aflați.) 2. Nu am susținut niciodată că Soarele e de tablă ci asta susții tu că aș fi susținut eu... deci minți cu nerușinare și nesimțire neștiind că te faci prin asta fiu al satanei. Am susținut și susțin că Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul e plat. Soarele are înveliș de piatră și Luna de ghiață iar că suntem ca în matrix, adică un fel de baterii pentru roboții din serv-viciile satanei, nu este deloc exclus. 3. Legi ale fizicii tu nu cunoști deloc dar vorbești ca să te afli în treabă. Eu am făcut o facultate tehnică și pentru că le știu prea bine de aia le contrazic... nu pe toate ci numai pe unele și mai ales teoriile explicaționiste false prin care sunteți păcăliți... și voi în loc să luați atitudine vă distrați în întunericool ignoranței. Deci în capul meu sunt Legile Adevărului spre deosebire de ce minciuni se află în căpșorul tău. 4. Despre cele duhovnicești nu cred să ai tu habar mai mult ca mine așa că nu băga insinuări că cică ai știi tu mai bine sau că ți-ai dat tu seama ce duhovnicie știu eu după ce ai citit mereu doar prima mea propoziție căzînd epuizat și istovit de lenea și diversiunile pe care le născocești ca să le lansezi spre a fixa aceleași idei pentru a le băga și în alții așa cum ți le-ai băgat ție în cap crezînd tu că ai descoperit trollul înfiltrat ce batjocurește ortodoxia. Pe scurt, practic iar ți-ai făcut în ciudă... și risipind ale tale mi-ai dăruit fericire pentru care îți mulțumesc. Te rog deci să mă persifelzi mereu dacă asta îți dorești și voi avea o avere în Ceruri. Sigur nu mă supăr, oricît insiști nu mă frustrez ci mă bucur și pentru tine... că măcar îmi dai atenție, deși pe alții îi sfătuiești să mă ignore. Last edited by vsovi; 12.10.2016 at 19:48:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, zi drept: Psilocybe? Sau Peyotl? Sau iarbă, pur și simplu?
|
|
|||
|
|||
![]()
http://basilica.ro/precizare-privind...ori-aghioriti/
Nu am înțeles vreodată de ce atîta lume cade în fund în fața athoniților. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce i-a ars in comunicat :))
Scurt, documentat si la obiect. Conferintele alea nu sunt organizate tot de aia care au dat-o in bara cu stiluistul Danion si pe urma si-au pus cenusa in cap? Se pare ca n-au invatat mare lucru din precedentele rateuri. Calugarii din Sf. Munte sunt ok, dar mai sunt si exceptii. Si stii cum se zice, exceptile confirma regula.
|
|||
|
|||
![]()
Ba da, tot gașca care s-o ars cu calendarismul lui Danion. (Care Danion chiar a rrvenit estimp în Biserică, pe bune. Acum, să sperăm că definitiv).
În locul acelor călugări, eu aș lua urgent autocarul înapoi spre peninsulă. Dar de... |
|
||||
|
||||
![]() Citat: