![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar poti invata daca te straduiesti. Mai cazi, te mai ridici, copacel... |
|
|||
|
|||
![]()
De aseara un vecin a inceput sa vorbeasca in limbi. Serios. Si alt vecin traduce.
Penticostalule, astia sunt autentici, sau nu?
|
|||
|
|||
![]()
Vreau si eu o lamurire.
|
|||
|
|||
![]()
Si lamurirea mea?
|
|||
|
|||
![]()
Numai tu poti sa ne-o dai.
Sunt vecinii tai, tu stii ce au baut... Sau, daca treaba e adevarata, descrie putin cazul. Tipii sunt crestini sau nu? Cunosteau anterior limbile sau nu. Da cateva detalii! |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde care e definita crestinului.
Se aduna, canta, citesc din Biblie, ei zic ca nu fac pacate, faceau, dar nu mai fac, s-au lasat de asta si citesc din Biblie si spun ca Dumnezeu le-a aratat calea si acum se trag din primii crestini. Nu le cunosteau, de fapt nimeni nu le cunoaste, ei zic ca sunt "limbi ingeresti". Cum ii autentific?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca vecinii pot fi verificati in doua chei: 1. Ce roade au? Daca chiar nu mai comit pacate evidente, vicii, daca manifesta virtuti crestine, daca se relationeaza cu dragoste comunitatii din care fac parte. Daca da, baietii au trecut primul test. 2. Din ce comunitate religioasa fac parte? Ce invataturi au? Ce doctrine propaga? Sunt in linia Sfintei Scripturi? Au o abordare ortodoxa a marilor doctrine crestin - evanghelice? Daca da, au trecut si al doilea test. Tipii sunt OK. Numai tu ii poti verifica. Insa mie deja mi-au trezit simpatia. E foarte posibil sa fie niste vecini cumsecade. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar unii ortodocsi de-ai mei n-au ce face si discuta cu voi precum a discutat Eva cu sarpele. Pai voi cand intrati in transa (cica vorbire in limbi, aiurea bullshit pt fraieri), faceti circ, teatru parca ati fi un spital de nebuni ramas fara medicamente pe stoc. |
|
|||
|
|||
![]()
In locul tau n-as spera asa ocazie.
Poate ca vom veni cu Biblia in Iad sa- ti-o vestim, dar va fi prea tarziu. Mai bine ai asculta de Scripturi aici pe pamant! Cred ca esti un expert in domeniu dar sa stii ca este unul periculos. Citat:
Lasa-te de sportul asta, ca Eva a pierdut partida. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
voi amaratilor, nevand nici pe ala, mergeti direct in ghena nu in Iad. Citat:
Citat:
Citat:
Nici macar nu stii Scripturile.Eva a pierdut pt ca a ascultat de voi, s-a invoit cu voi. Si acum cand ma adresez tie, ma adresez de fapt celui care salasluieste in tine: Noi oamenii plecam de la Dumnezeu, si mergem inapoi la Dumnezeu.Unii din noi ajung inapoi altii nu.Insa indiferent daca ajungem sau nu la Dumnezeu, fie ca vom fi in Rai sau in Iad, deasupra voastra vom fi, iar voi veti sub noi sau in ghena.Ca Dumnezeu v-a ridicat darul de a va smerii, chiar si de veti vrea sa va smeriti nu ve-i putea si voi stiti bine lucrul asta. |
|