![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu abia acum stiu exact ce tatuaj imi voi face in scurt timp. Si nu il voi regreta. Mi-au trebuit ani buni pana sa gasesc ce anume vreau pe piele.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pune bani deoparte pentru operatia cu laser, in vremurile poate nu foarte indepartatea cand ratiunea se va intoarce acasa :) Turlington's Lower Back Tattoo Remover - Saturday Night Live https://www.youtube.com/watch?v=vBmvfW7WOUc "Pretty Sad" indeed ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.10.2016 at 15:07:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu multumiri, Doamne ajuta! P.S. Ar mai fi niste nuante, deloc minore, dar autorul s-a tinut la cateva indicii, din binecuvantata prudenta. Despre aceste nuante, insa, ar trebui sa stie mai multe lucruri tocmai colega Corinusha, ca doar zicea ca a facut Psihologia... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma incalzeste cu nimic, trust me. Nu m-a ajutat cu nimic ce am citit, ba chiar am avut impresia ca a fost scris clar de cineva care habar nu are ce, dece si cum se fac tatuajele cu adevarat. Ah, nu neaparat "momentul" trece, pt ca "momentul" nu e neparat o despartire sau data nunii sau mi stiu eu ce (nii macar data nuntii nu dispare, chiar daca ajungi sa divortezi).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce nu ne luminezi tu, care e ideea, vezi ca nu putem pricepe..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca un tatuaj (sau mai multe) impedica un om sa fie bun sau chiar sa fie crestin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti tatuiezi o cruce, numele copilului, sotului sau la ce capitol crezi ca ai pierderi de memorie? :)
|
|||
|
|||
![]()
Am cunoscut o data un om care isi facusera un tatuaj pe brat- aveea vreo 50 de ani si lucrasera ca sofer pe autocar la ONT in vremea lui nea Nicu.
Asa ca om si ca vecin era un om jos palarie, foarte de treaba! |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=33&cap=16#12
Ți-am dat inel în nas și cercei în urechi și pe cap ți-am pus o coroană minunată. Comentarii?
tatuaje |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Despe tatuaje! De ce este pacat? | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 97 | 02.02.2011 23:23:10 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Tatuaje !!! | bodo1222 | Generalitati | 15 | 12.09.2010 14:37:11 |
|