Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2016, 16:20:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
In fond, e pe undeva normal ca vsovivi, un nebun netratat sau tratat prost, sa aiba resentimente fata de psihiatrii sau psihologi....
Nu m-a tratat niciun psihiatru sau psiholog așa că nu față de ei am resentimente ci față de teoriile și minciunile lor cu care păcălesc și desfrînează o întreagă gLume... pînă și ortodocșii au lepădat pe Hristos și cred în noile mode aduse de pe la snobi. Iată și tu ești un exemplu elocvent din moment ce minți și mă faci nebun fără pic de rușine și fără nicio jenă... în condițiile în care eu chiar știu ce spun și ce scriu spre deosebire de voi... masele de ignoranți ce vă distrați de... ADEVĂR!

Cîndva vei constata că nebunii au fost alții... ei înșiși și cei care i-au crezut pe ei se vor dumiri că tratamentele lor nu ajută deloc, sunt bune de nimic!

Și defapt cu ce vă încântă pe voi psihologii și psihiatrii? Vreți să vă spună și ei dacă sunteți sau nu sunteți normali la cap sau la suflet?

Păi e scris în scripturi că ''dacă cineva zice fratelui său prostule sau nebunule este vrednic de judecată sau de foocul gheenei'' deci înseamnă că voi ca și creștini nu faceți altceva decît că îi ispitiți să vă pună diagnosticool... sau poate de frică vă dați mari și exclusiviști, v-ați bucurat că v-a zis că sunteți perfect normali... vai ce cacialma, e țeapă!

Orice păcat duce la boală și vă păcălește să credeți în egipsihologi și psiciolatrii.

Last edited by vsovi; 14.10.2016 at 16:40:53.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare