![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ferește... soră, cum mă poți acuza de așa ceva ? Adaogă tristețe sufletului meu, că-mi este întărire... oricum acestea sunt printre ultimele mesaje care le schimbăm... Am practicat forme ale magiei ? Am considerat că nu păcătuiesc față de Dumnezeu ? Arată-mi te rog unde am fost superstițios ? Unde-i erezia și ateismul ce le-am săvârșit ? Te rog mult să mi le arăți, ca să le îndrept. Și apoi din patologie, de care am vorbit mai sus... Am spus în alte posturi că am mers la psiholog destul de des, pentru serviciul mamei mele de asistent maternal, ce se întâmplă cu tine, soră, ai uitat ? De ce faci acuzații așa puternice, din nimic și nefondat ? Am avut evlavie falsă, am fost ignorant, lacom, cu închipuire de sine ? Of, scumpii de voi, frățiorii mei, vă rog să mă iertați dacă vi-am greșit cu ceva în postările mele, dacă v-am smintit, nu ăsta a fost scopul, ci vindecarea, cu tot ce înseamnă ea... Pomeniți...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|