![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu mai fii ingrijorat pentru mine din aceasta cauza, trebuie sa-ti spun ca eu las intentionat mesajele asa cum le scriu prima data. Asa m-am gandit eu ca ar fi bine, ca sa nu epatez, sa nu-mi creasca mandria. Am vazut ca unii scriu mesaje ca sa epateze, sa caute laude, sa-si cultive mandria (cuvinte academice, filozofari pompoase). Mi-am amintit ca parintele Cleopa zicea "nu fa tu" si de aceea las mesajele asa. In incheiere, nu doresc sa dialoghez cu tine, mi-ai face o bucurie daca nu mi-ai mai adresa mesaje, ca sa nu-mi pierd timpul sa-ti raspund si sa dau explicatii la toate lucrurile fara rost pe are le gasesti. Nu ai vazut ca nu-ti scriu niciodata mesaje si ma feresc sa-ti raspund? Ingrijeste-te de problemele tale, eu am vazut pana acum ce fel de om esti. Daca vad ca devii un om bun, sa macar te straduiesti, cu cea mai mare placere. Altfel nu, in niciun caz, chiar daca pe mine m-ai lauda si cu altii te porti urat. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cum ai putea sa faci asta, Catalin draga? Cum ai putea tu sa vezi ca devin un om bun, him?
Mai Cata, ti-am zis de la bun inceput ca vreau sa te tachinez. Nu iti spun, insa, motivul (desi ai fi putut sa il banuiesti lesne). Acum m-am lamurit. Te-ai comportat, din pacate, exact asa cum m-am asteptat. Si eu care visam lucruri noi despre tine... Numai bine iti doresc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lucrarea binelui te face mai bun, lucrarea raului te face mai rau, asta e solutia. Si, in primul rand, lupta cu mandria, adica sa nu-i mai vezi pe altii prosti si inferiori tie (cum spuneai ca ii vezi pe multi). Succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Cătălin e un adept al "liniei dure" în ortodoxie, dar ca om Èi creÈtin e de departe superior oricărui pilangiu de poet agresiv, batjocoritor si tot aÈa.
Last edited by Romowe; 24.10.2016 at 12:10:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, hardline. Nu le ai cu termenii subtili.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te băga în "războaie" care nu-s ale tale. Nu cu astfel de replici!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
spre deosebire de mine, asadar, un frate si prieten de pe forum a gasit ca te-am suparat foarte tare si ca e bine sa imi cer iertare de la tine. Pentru dragostea pe care o port in Hristos prietenului meu si totodata acceptind ca e posibil sa nu imi dau seama de o multime de lucruri, iata ca fac ascultare de colegul nostru forumist: te rog sa ma ierti! Daca ti-am facut rau, afla ca am vrut sa-ti fac bine dar se pare ca am obtinut efectul invers. Regret asta, nu asa a fost intentia mea. Am mizat, imi dau seama acum, prea mult pe umorul si smerenia ta. Toate cele bune! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|