Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2016, 15:03:02
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
La zoo, nu. La inchisoare, da! Cel putin subsemnatul. Acolo, la inchisoare, ar putea cel mai bine beneficia si de terapia psihologica pe care o sustine pasihologul nostru. Din cate stiu, penitenciarele au si psihologi angajati, ceea ce e un lucru foarte bun, scopul pedepsei penale nefiind numai represiunea.

Eu nu consider "normala" o legislatie si o politica penala in care tiganul care ciordeste o gaina ca s-o friga poate infunda puscaria ani de zile, pe cand cel care comite pacate strigatoare la cer se plimba de nimeni stingherit pe strazi. Ajunge de organizeaza manifestatii de proslavire a poponariei. Este invitat sa tina lectii in licee, scoli si gradinite ca sa mancurtizeze creiere fragede. Face lobby si presiune politica pe toate caile, incat s-a ajuns sa nu mai poti afirma public azi ca pidosnicia este o practica gretoasa care impune reactia unei societati sanatoase fara a-ti rata sansele de a ajunge vreodata consilier comunal.

Nu, aceasta nu este normalitate, desi ingrijorator de multi au ajuns a o percepe astfel. Fiindca din Occident noi nu am importat partile lui bune, ci toate cretinatatile lui. Neinterventia si spiritul de demisie a partii ramase normale din societate este tot ce are nevoie raul, ca sa se extinda. Daca nu se va face nimic acum, in aceasta etapa, maine vom avea "parteneriate civile" intre homosexuali, iar poimaine "familii", repetand, ca tara emergenta, etapele nenorocite in care un Occident dezorientat de o oculta mondiala se adanceste pe an ce trece.
Ai baga la inchisoare un cuplu care foloseste metode contraceptive?
Reply With Quote
Vechi 21.10.2016, 15:14:21
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ai baga la inchisoare un cuplu care foloseste metode contraceptive?
Contraceptive, nu. Avortive, da!

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 21.10.2016, 17:42:23
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Președintele a numit fanatism ceea ce noi numim normalitate.
Aici nu pot fi de acord, sa fiu iertat fratilor.
Nu sunt de acord nici cu Dragos, nici cu Iuliu, nici cu CristiBoss.
Si iata de ce:
Spre deosebire de voi, care constat ca luati intr-un anumit sens folosirea termenului "fanatism" de catre Presedinte si aveti impresia ca el vorbeste despre valorile noastre morale care definesc normalitatea, eu cred ca de fapt aici e un fals conflict.
Presedintele se refera la practici care apar, ca reactie, in disputele dintre poztiile diferite ale cetatenilor. Nu atitudinea si credinta noastra o eticheteaza Presedintele (cum s-a grabit Iuliu sa inteleaga si sa critice dur) ci modul in care unii dintre noi raspundem prin opinie si comportament la diferentele dintre noi.
Fanatic e raspunsul, comportamentul. Iar Presedintele nu voieste astfel de evenimente in tara pe care o slujeste.

Eu asa inteleg, ma iertati de opinie.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2016, 18:02:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Fanatic e raspunsul, comportamentul.
A celor care au initiat proiectul legislativ? Care au semnat pentru el?
Vechi 23.10.2016, 20:11:11
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Adica ? Nu e normal ca cei care practica sodomia sa infunde puscariile ? Invers: ar fi normal sa umble in libertate ? Argumente, nu vorbe despre "toleranta", termen despre care invatatura crestina nu spune nimic. "Toleranta" este acelasi lucru cu "dezincriminarea infractiunilor" ?
Eu cred ca pedepsirea relatiilor homosexuale cu inchisoarea are atat avantaje cat si dezavantaje, depinde cum privim.
Daca acestea ar fi pedepsite cu inchisoarea, societatea va avea de castigat caci ar fi promovata decenta in spatiul public, iar copiii ar fi scutiti sa mai vada aceste perversiuni.
Pe de alta parte, daca ducem un homosexual in inchisoare, nu cred ca ar avea vreo sansa de a se indrepta. Sa nu uitam ca puscariasii heterosexuali au tendinta spre asa-numita "homosexualitate de ocazie" - in care incearca sa-si consume energia sexuala cu partenerii de celula. Va dati seama ca un homosexual condamnat va deveni un fel de papusa sexuala in puscarie. E drept, poate fi papusa sexuala si in societate... Dar, cred ca un homosexual are mult mai multe sanse de a-L descoperi pe Hristos in afara inchisorii. Contactul cu familia, rudele si prietenii poate avea un efect pozitiv asupra homosexualului... si ca drept dovada este biografia lui Henri Gheon pe care dvs. ati scris-o candva, aici pe forum.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2016, 20:40:56
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Eu cred ca pedepsirea relatiilor homosexuale cu inchisoarea are atat avantaje cat si dezavantaje, depinde cum privim.
Mai sa fie , deci pe langa faptul ca aia sufera de o boala psihica tu vrei sa le mai
dai si inchisoare.Ce mai tratament...
Reply With Quote
Vechi 23.10.2016, 21:43:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Daca acestea ar fi pedepsite cu inchisoarea, societatea va avea de castigat caci ar fi promovata decenta in spatiul public, iar copiii ar fi scutiti sa mai vada aceste perversiuni.
Nu stiu cati ani ai, dar poti sa intrebi pe cei care au prins macar 1-2 decenii sub regimul in care se pedepsea homosexualitatea cu inchisoarea la cate "perversiuni" au asistat ei din partea homosexualulilor.
Pot sa te intreb si la cate ai asistat acum, sunt sigur ca raspunsul va fi cam la fel: deloc.

Dar in schimb, puteai asista si atunci si acum la "perversitati" din partea heterosexualilor cu un comportament infantil si pentru care homosexualitatea a intrat in galeria invectivelor si exprimarilor injurioase.
Vechi 23.10.2016, 21:48:04
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
La posibilitatea ca sa apara, iarasi, in sanul noii societati ("curate"), alti homosexuali, v-ati gandit?
Imaginindu-ne ca toti homosexualii ar fi inchisi, ar fi de mirare sa apara altii?
Ganditi-va...
Din pacate nu e chiar asa simplu. M-as bucura sa fie cum spuneti dar ma tem ca problema asta nu se abordeaza cu succes decat prin asumarea colectiva a deviantei si prin eforturile pe care le aminteam.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare