![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Te rog frumos sa te linistesti. Nu ai nici un motiv real sa sustii asemenea lucruri despre mine. Dragul meu, am afirmat ca nu o cunosc deplin. Si ca invatatura de credinta, oricat de bine as cunoaste-o in mod intelectual/livresc/scolaresc imi este mereu amendata de calitatea vietuirii mele. Una care, din nefericire, lasa adeseori de dorit. Eu nu pot separa invatatura de credinta de faptele vietuirii concrete. Daca as face asta, probabil nici nu m-as mai spovedi... Citat:
Si fii linistit, iarasi te rog: nu ma mai ocup cu psihologia. Ce scriu pe aici uneori sunt cunostinte de nivel introducere. Generalitati si banalitati care tin de cultura generala. Imi pare rau ca unii nu au nici macar cunostinte de acest nivel... Ar fi utile pe ici pe colo, fara nici o concurenta cu invatatura si practica Bisericii. Te rog, nu-ti mai face temei barfa si parerile multimii nestiutoare. Daca voiesti sa afli ceva autentic despre psihologie, pune mana si studiaza temeinic, eventual practica si tu cativa anisori. Macar cat mine, ca sa putem dialoga mai la amanunt, de voiesti... Sunt de acord. Dar aceasta invatatura deplina este, totusi, in crestere...:) Ma refer la unele nuante, la noi descoperiri dumnezeiesti, la dinamismul Traditiei. Si mai cred ca nu doar sub soare ci si sub luna si chiar dincolo de corpurile astea ceresti...:) Citat:
Apropos, alcoolicul poate deveni violent mai ales cand consuma alcool, iar nu atunci cand nu consuma...:) Nu absenta alcoolului ii scade controlul instinctelor si al resentimentelor, ci tocmai actiunea acestuia asupra creierului si sufletului produce o dezinhibare insotita, uneori, de manifestari clastice. Of, Igor ... Citat:
Citat:
Deci erezia este mai intai in Biserica, asemanator cu un corp strain/virus in organism. E fapt intraeclesial, conviv cu dreapta credinta, cel putin pana cand nu este declarat si eliminat "in afara". Citat:
Ma bucur ca ti-ai amintit. |
|
|