![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai din acest motiv eu am afirmat ca daca bagam pe homosexuali si alti "anormali" in cusca la zoo, trebe sa ii insotim si noi. Ba chiar sa intram inaintea lor, de ne credem si ne voim crestini. Hristos nu e din lumea aceasta. O iubeste asa cum e, S-a jertfit si a inviat pentru oameni dar predica Imparatia lui Dumnezeu. O alta "lume", cu alte legi etc. Lasa mortii sa-si ingroape mortii etc. Nicaieri Domnul nu face pe placul zelotilor. Ce sustii tu nu e cu nimic diferit de ce sustineau legionarii. Treaba ta, eu am alta optiune. Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
"Inca o data, Mitropolitul Serafim a insistat asupra faptului ca America si Fundatia Soros au promovat adoptarea parteneriatului civil, dorind in acest fel sa distruga credinta ortodoxa in Europa."
Daca credinta ortodoxa atarna de adoptarea sau refuzul parteneriatului civil, inseamna ca nu mai atarna de Dumnezeu. Or, eu stiam ca credinta vine si atarna de Dumnezeu indiferent de conventiile civile sau mai stiu eu cum ale unor oameni. Credinta si Biserica sunt impenetrabile la hotararile lumesti sau, in orice caz, asa ar trebui sa fie... Indiferent ce legi or avea statele, crestinul are "legile" puse in inima lui si in toate cele ale vietuirii lui personale de Insusi Hristos. Si in Imperiul Roman si intre turci si in tarile islamice de azi au trait crestini. Nu au militat pentru extinderea moralei lor crestine peste legile si morala locului, nu au facut pe granzii ori pe conchistadorii ci, sezind cuminte la locul lor si vazindu-si de treburi in planul social, au continuat sa fie crestini. Nu au trambitat, nu au iesit pe strazi sa fluture steaguri, nu au facut gargara politica, ci au lucrat in tacere, discret, legea lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu oi fi si tu unul din acestia in definitiv? Vad ca iti place sa schimbi conotatia unor vorbe, pe alora drepti sa o strambi si pe a alora strambi te chinui sa o indrepti, oare ce o fi apucatura asta frate? Citat:
Dumnezeu iubeste pe toti pacatosii, nu e musai sa paraseasca pacatul. Ca daca ar fi asa rau ce fac, nu i-ar mai iubi, right? Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 03:38:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"reperul" asta pentru tine nu ar spune, binenteles nimic. cum nici "intoleranta" presedintelui nu spune de fapt ..nimic. Ca doar deh, nu suntem politicieni si nici nu practicam politica, deci de ce am pricepe ceva din toata povestea asta. Pe cand tu sigur trebuie sa fii unul..dupa maniere, "logica" ..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca ar insemna ceva, dar nu sunt in masura sa spun ce anume. Asta vom vedea, eventual, impreuna peste cativa ani buni... Daca se va intampla ce zici tu, desigur. Curentul antipsihiatric a reusit deja, afirma ei prin America si prin Olanda sau Franta, unele succese in tratamentul pacientilor cu tulburare schizo. Cu atat mai mult in tratamentul schizotipalilor sau al schizoizilor. Cred ca stii asta, nu? Iar de cand terapia de familie s-a consolidat serios, inca si mai mult trece in umbra viziunea clasica asupra schizofreniei, de la diagnostic si prognostic la tratament si altele... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ora tarzie sau ...?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de cand anormalitatea (uite un preot care se ocupa mai putin de pacate, daca e sa iti dau crezare, si mai mult de anormalitate!) se trimite la zoo? Eu stiam ca acolo traiesc animalele inchise de oameni in custi, iar nu oamenii anormali! Citat:
Nu ma intereseaza dreptatea mea. Ma intereseaza deocamdata sa imi exprim punctul de vedere si sa ma clarific mai bine tocmai prin dialogul de aici. Sunt deschis spre alte interpretari, in masura in care acestea mi se par de folos pentru drumul pe care incerc sa merg. Drum pe care nu il cunosti tu, fii linistit si nu mai face atatea comentarii puerile si crispate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Repet pentru a 4a oara, pentru ochii tai orbi, era vorba de cei care vor sa legifereze/normalizeze anormalitatea printre oameni care macar in unele privinte mai au inca simtul normalitatii. Dar cum zicem, pe cei drepti iti place sa-i strambi.. Citat:
Amesteci valorile crestine cu propaganda pentru inertie, pasivitate, lasitate.. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 03:54:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incerc sa cunosc si sa deprind valorile crestine, sa le cultiv si sa le apar permanent in viata mea si in relatiile mele. Nu cunosc ceva mai bun decat valorile crestine si virtutile, asa cum le-am intalnit in Biserica. Ca uneori nu reusesc si ma trezesc ca fac exact contrariul, e alta poveste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat: