Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2016, 17:38:39
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai da, daca ar conta sa mergi la Biserica, dracu te-ar mai lasa sa o faci?
Da, pt ca în acest caz particular expus de tine,
rezultatul depinde de liberul meu arbitru si nu de interesele altor organizații.Dooh.
Citat:
Deci vezi, chiar nu cunosti sistemul.
Deci vezi chiar nu cunoști sistemul.
Citat:
Nu bre, ca tine cu postari stupide si detiste pe forumuri.
Ale tale fiind la fel de stupide si idioate.
Citat:
Aa.. vreti sa faceti ceva? Pai nu e bun, ce zic eu (ca nu fac) e bun.
În afară de ați exprima propria opinie legat de un eveniment (fie el homosexualitatea) ce mare cacao ai făcut practic ?
Cat pisici te costa sa-ti pui semnatura pe o petitie care oricum nimeni nu o va lua in serios ?
Cata energie iti trebuie bre pe o semnatura ?
CE ACT EROIC este sa dai o semnatura ?
"Pai vezi ca democratia zice..." Poftim ? Democratie ? Alo , nenea conceptul de democratie este total opus conceptului de GLOBALIZARE.Globalizarea este denumirea diplomata a cuvantului DICTATURA. Nu poti aveea democratie in dictatura.

"Pai da' dar drepturile omului spun...", scuteste-ma.
"Pai da' dar votul indica faptul ca majoritatea...", scuteste-ma.

Give me control of a nation's money supply, and I care not who make its laws", Mayer Amschel Rothschild (Founder of Rothschild Banking Dynasty)

Daca vrei cu adevarat sa se schimba ceva intr-o tara , trebuie intai sa redevi stapanul acelei tari, iar asta se face
automat cand redevii stapanul sistemului tau financiar.Pana atunci... tot ce ai sunt baloane de sapun.
"Pai da' dar semnatura inseamna marturisire de credinta...". Alo alo, marturisire de credinta inseamna
sa pui ceva in balanta de risc atunci cand iti marturisesti credinta.

Esti in pericol sa-ti pierzi jobul daca il marturisesti pe Hristos ? Daca da, atunci este o marturisire de credinta.
Esti in pericol sa-ti pierzi viata daca il marturisesti pe Hristos ? Daca da, atunci este o marturisire de credinta.
Esti in pericol sa-ti pierzi sanatatea daca il marturisesti pe Hristos ? Daca da, atunci este o marturisire de credinta.
....
Exista posibilitatea sa jertfesti ceva din persoana ta sau avutiile pe care le ai daca il marturisesti pe Hristos ? Daca da, atunci este o marturisire de credinta.
Daca marturisirea nu implica o jertfa (cat de mica o fi nu conteaza) a propriei tale persoane, atunci nu faci nimica
ci doar de amagesti !

Si acum mult stimabile-onorabile, bai DaVinci junior ia fii atena aici:
Cata jertfa este bre in a pune o semnatura pe o hartie , tinand cont ca Hristos pentru tine s-a lasat scuipat, jupuit de piele , injunghiat si batut in cuie pe o cruce prafuita de toata tzarana Ierusalimului ?
Cat ma costa pe mine sa-mi dau semnatura aia in Biserica ? 2 secunde.M-a costa ceva ? Nope.
Jertfa persoanala ? Nope.Pur si simplu am semnat ca primarul unde mi-a zis sa semnez.
Si asta inseamna ceva? Nu inseamna absolut nimic.

Last edited by Copacel; 27.10.2016 at 18:05:36.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare