Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2016, 21:21:13
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Nu Iuliu, nu e bine ce spuneti si o stiti prea bine. Nu e adevarat ca in alte tari minoritatea gay dicteaza majoritatii. Asta e un neadevar si, inainte de toate, e un gand pueril.
Iar dvs. imi rastalmaciti vorbele in mod jenant. In fine, faceti cum doriti, daca asta va place sa faceti....

P.S. Da, initiativa e buna si faptul ca repet asta aici in public, inaintea tuturor, face mai mult decat semnaturile anonime ale altora.
Rau este modul ordinar in care jigodiile se folosesc de sentimentele oamenilor pentru a-si atinge scopurile marsave. Exact asa cum s-a facut si la alegerile prezidentiale.
Asta e pozitia mea! ce va tot faceti ca nu pricepeti?
Eu rastalmacesc vorbele ? Dar daca eu am scris ca in numele lor se petrec anumite nedreptati, de ce imi spui ca am zis ca minoritatea gay dicteaza ? :)
"Minoritatea gay" este folosita pentru a reeduca societati intregi. Demersul coalitiei respective nu este unul impotriva minoritatii gay ci impotriva reeducarii, impotrivaa lipsirii de sens si al spurcarii cuvintelor si credintelor.
Altfel, membrii "minoritatii gay" sunt liberi sa se casatoreasca oricand doresc, cu respectarea legii. Ca nu a semnat nimeni ca sa le interzica sa faca asta, am semnat pentru a pastra intelesul notiunii de casatorie.
Care e jigodia care s-a folosit in mod ordinar de sentimentele oamenilor si cum anume s-a folosit ? Ce anume i-a spus cineva lui Iohannis de trebuia sa aminteasca despre "fundamentalismul religios" ? I-a zis careva sa le spuna alora ca Romania nu-i Sodoma ? Sau sa-i jigneasca in vreun fel pe membrii " minoritatii gay" ?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare