![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Caci vorbele de mai sus apartin unui membru al unei minoritati: cea crestin-ortodoxa. Nimeni alta decat aceea care, mai nou, dicteaza prin forta majoritatii (3,5 milioane nu-i cifra de colea) normalitatea. Cui? Minoritatii, aleia rele, desigur. Dar desigur, minoritatea aceasta este marea exceptie, conform invataturii de credinta. Ihim.... Da' nu-i nimic, continuati fara sa va sinchisiti. Iertare pentru sesizatiune! Inconsecventa in gandire e cel mai mic rau atunci cand ne aflam in razbel cu semenii, nu? Last edited by ioan67; 30.10.2016 at 22:52:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unde vezi inconsecventa in gandire ? Ce "normalitate" dicteaza aia 3,5 milioane si cui ? Oamenii aia au semnat ca sa se organizeze un referendum. Si erau de ajuns 500 de mii, nu 3 milioane. Si ce inseamna ca dicteaza normalitatea ? Adica normal e sa nu existe normalitate, sa existe si casatorii gay sau ce vrei sa spui ? Spune clar ce ai de spus ca vad ca vezi la altii inconsecvente dar arata-ne tu ce inseamna o gandire consecventa. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Pai zice ca e ok initiativa, da' sa nu ne legam de Klovnis Iohanis ca ii stricam combinatiile electorale. Plus pacea lumii.
Si ca e musai sa modificam Evanghelia ca sa introducem ca porunca principala "Tolereaza-l pe aproapele tau ca pe tine insuti".
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oricum, nu ai nimerit-o nici de data asta. Mai incearca! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Consider ca asta e un abuz. De putere numerica. Iar eu nu cred in gloate de oameni, ci in calitatea unui om sau a unei obsti (si prin asociere imi vine acum in minte obstea lui Gheron Iosif Isihastul - iata o grupare in care cred!). Mai mult, in numele unei majoritati se poate ajunge la somatie si amenintare, asa cum a facut pastorul Iuga cu Presedintele si cum s-a preluat mai apoi si la alti crestini. Aceasta este, dupa mine, ce va sa spuna ca dicteaza normalitatea. Lucru de nedorit si, dupa mine, nespecific crestinilor. E un accident si sper sa nu se mai repete. * E firesc sa existe normalitate dar atentie la norma si normativ. Cu sufletele oamenilor nu merge cu norma si normativul... Sa existe casatorii gay? Sincer, mi se pare o aberatie. Am mai spus-o si cu alte ocazii. Si sper ca asta nu se va intampla si la noi. Si ca se va intelege si in lume ca e un moft, o copilarie, o neintelegere. |
|
|
|||
|
|||
|
Frate Iuliu, iata invatatura in care cred:
https://www.youtube.com/watch?v=vL4tAXNh-JA&t=53m27s Subscriu cu mana pe inima la cuvantul Parintelui Coman. Sper ca nu voi mai fi intrebat, in mod redundant, care imi e pozitia fata de firesc. Cea fireasca!, asta imi este asezarea. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Ca pe gheii tai nu i-a presat nimeni cu nimic. Citat:
Citat:
Daca functionarul ales, Gica Pacaliciu e contra majoritatii, majoritatea se pozitioneaza contra lui. Uite asa a mai castigat Iliescu-de-trista amintire un mandat, uite asa a pierdut Nastase alegerile, uite asa a iesit Iohanis presedinte, ca majoritatea s-a pozitionat contra lui Ponta iar a 3a alegere, din pacate, nu exista, uite asa probabil o sa iasa Hitlery presedinte, etc. Da' daca nici la american nu este, decat, poate, Apocalipsa, ce sa ne mai plangem noi.. Citat:
Citat: