![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te mai rog o data: inceteaza cu aberatiile! Repet: nu sunt pro-Iohannis. Doar admir modul in care a stopat prompt incercarea de manipulare din partea unui cetatean al statului. Si a reamintit principiile democratice si a atras atentia asupra unor posibile pericole. Revezi mesajul Presedintelui si citeste-l cu gheata pe frunte, daca altfel nu poti cugeta limpede si nepartinitor. Nu am afirmat nicaieri ca semnaturile sunt anonime. Nu ti-e rusine? Nu am scris nimic despre anonime la adresa politiei. Nu ti-e rusine? Nu am instigat si nu am scuipat pe nimeni in ochi. Nu ti-e rusine? Te rog inca o data sa iti masori cuvintele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Cu tine cred ca mi-am masurat de fiecare data cuvintele. Tocmai de aceea te-ai descoperit un mic dumnezeu. Astept de la tine sa-ti vezi obarsia neamului, dar si limitele intelectuale. Altul poate nu este capabil si are dreptul sa emita "indoieli". Tu daca o faci, n-ai nicio scuza! Am citit de zeci de ori discursul Presedintelui, dar si atitudinea de dupa. Care atitudine ar fi putut demonstra pripeala noastra. NU s-a intamplat asa ci dimpotriva. Nu mai dezvolt acest subiect, ca a ajuns la multe zeci de pagini si a fost intors pe toate partile. Tu admiti sau nu, ca esti pe contra-sens, te priveste. Noi, slabi, prosti, violenti in exprimare, suntem sustinatori si initiatori ai unei consfintiri legislative: "casatorie = barbat + femeie"! Restul sunt flecareli. Din cate a inteles TOATA LUMEA, tu NU ai completat niciun formular si ai indoieli (conform mesajelor tale anterioare, scrise in cel mai curat... bun-simt al nedumeririi) despre numarul real si buna credinta a sustinatorilor, dar si despre cei ce ataca frontal mesajul Presedintelui. Sa fii sanatos. Dar macar realizeaza ca fiind singur impotriva tuturor, exista si posibilitatea ca tu sa te inseli, si nu toti ceilalti! Cred ca aici facea aluzie Cristi cand spunea ca adevarul iese la lumina. Atitudinea ta reala fata de credinta ortodoxa si "fake"-ul acesta pe care ni-l arunci cu cele mai bune intentii, pe taraba. Eu unul, pentru o vreme m-am lamurit in privinta ta, si nu mi-e deloc rusine sa ti-o spun. Esti un "lup" intre oi, chiar daca acum incerci sa canti in acelasi diapazon. De la ceilalti, imi cer iertare pentru vorbele grele. Nu vreau sa demonstrez nimanui nimic. Cred in visele mele, chiar daca par ridicole uneori. Stiu bine ca nu depinde de mine, dar asta nu inseamna ca voi lupta mai putin impotriva "momelilor" ...bunilor samariteni!