Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2016, 23:08:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Rugăciune către Maica Domnului
(din pravila Sfântului Serafim de Sarov)

Preasfântă de Dumnezeu Născătoare Fecioară, acoperă-mă și mă păzește pe mine, robul tău, de toată răutatea sufletului și a trupului și de tot vrăjmașul cel nevăzut și văzut.

« Bucură-Te, Ceea ce ești cu har dăruită, Marie, Domnul este cu tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul sufletelor noastre. »

Bucură-te și te veselește, Născătoare de Dumnezeu Fecioară și te roagă pentru robul Tău. Doamnă și Stăpână a îngerilor și Maică a creștinilor, ajută-mi mie robului tău. O, Marie, cu totul fără de prihană, bucură-te, Mireasă nenuntită. Bucură-te, bucuria celor necăjiți și mângâierea celor scârbiți! Bucură-te, hrana celor flămânzi și limanul celor înviforați! Bucură-te, Cea mai sfântă decât sfinții și decât toată zidirea mai cinstită! Bucură-te, sfințenia Tatălui, lăcașul Fiului și umbrirea Duhului Sfânt! Bucură-te, palatul de lumină al lui Hristos Dumnezeului nostru, Împăratul tuturor! Bucură-te, lauda creștinilor și ajutătoarea cea gata a celor ce te cheamă pre tine!

Preasfânta Stăpâna mea, păzește-mă sub acoperământul tău, căci în preacuratele tale mâini îmi pun duhul meu. Fii ajutătoare și acoperământ sufletului meu în ziua cea înfricoșătoare a judecății și roagă-te pentru mine, nevrednicul, să intru curat și limpezit în rai. Să nu mă lepezi, Doamna mea, pe mine, robul tău, ci ajută-mi mie și dă-mi împlinirea cererii. Izbăvește-mă de toată primejdia, bântuiala, nevoia și neputința și dăruiește-mi pocăință mai înainte de sfârșit. Ca prin mijlocirea și ajutorul tău, mântuindu-mă în viața aceasta de acum de tot vrăjmașul văzut și nevăzut, umblând cu plăcere de Dumnezeu în voia iubitului tău Fiu și Dumnezeului nostru, iar la ziua cea înfricoșătoare a judecății izbăvindu-mă de veșnică și grozavă muncă, să mă închin, să mulțumesc și să slăvesc întru tot sfânt numele tău în vecii vecilor. Amin !

Bucură-Te, Cea plină de har !

Bucură-Te, Ceea ce ești preafericită !

Bucură-Te, Cea preabinecuvântată !

Domnul este cu Tine ! Seara Binecuvintata tuturor!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru claudiu-marius Rugaciuni 208 18.02.2019 20:00:38
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... dorinastoica14 Diverse Sarbatori 18 25.03.2018 04:20:35
Ce se intampla cu sufletul nostru ? anisoara Generalitati 108 14.05.2011 16:57:10
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu alecsandru Rugaciuni 20 06.02.2010 18:42:59
Maria Nascatoare de Dumnezeu danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 28 29.08.2008 12:39:39