![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Rugăciune către Maica Domnului
(din pravila Sfântului Serafim de Sarov) Preasfântă de Dumnezeu Născătoare Fecioară, acoperă-mă și mă păzește pe mine, robul tău, de toată răutatea sufletului și a trupului și de tot vrăjmașul cel nevăzut și văzut. « Bucură-Te, Ceea ce ești cu har dăruită, Marie, Domnul este cu tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul sufletelor noastre. » Bucură-te și te veselește, Născătoare de Dumnezeu Fecioară și te roagă pentru robul Tău. Doamnă și Stăpână a îngerilor și Maică a creștinilor, ajută-mi mie robului tău. O, Marie, cu totul fără de prihană, bucură-te, Mireasă nenuntită. Bucură-te, bucuria celor necăjiți și mângâierea celor scârbiți! Bucură-te, hrana celor flămânzi și limanul celor înviforați! Bucură-te, Cea mai sfântă decât sfinții și decât toată zidirea mai cinstită! Bucură-te, sfințenia Tatălui, lăcașul Fiului și umbrirea Duhului Sfânt! Bucură-te, palatul de lumină al lui Hristos Dumnezeului nostru, Împăratul tuturor! Bucură-te, lauda creștinilor și ajutătoarea cea gata a celor ce te cheamă pre tine! Preasfânta Stăpâna mea, păzește-mă sub acoperământul tău, căci în preacuratele tale mâini îmi pun duhul meu. Fii ajutătoare și acoperământ sufletului meu în ziua cea înfricoșătoare a judecății și roagă-te pentru mine, nevrednicul, să intru curat și limpezit în rai. Să nu mă lepezi, Doamna mea, pe mine, robul tău, ci ajută-mi mie și dă-mi împlinirea cererii. Izbăvește-mă de toată primejdia, bântuiala, nevoia și neputința și dăruiește-mi pocăință mai înainte de sfârșit. Ca prin mijlocirea și ajutorul tău, mântuindu-mă în viața aceasta de acum de tot vrăjmașul văzut și nevăzut, umblând cu plăcere de Dumnezeu în voia iubitului tău Fiu și Dumnezeului nostru, iar la ziua cea înfricoșătoare a judecății izbăvindu-mă de veșnică și grozavă muncă, să mă închin, să mulțumesc și să slăvesc întru tot sfânt numele tău în vecii vecilor. Amin ! Bucură-Te, Cea plină de har ! Bucură-Te, Ceea ce ești preafericită ! Bucură-Te, Cea preabinecuvântată ! Domnul este cu Tine ! Seara Binecuvintata tuturor!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 18 | 25.03.2018 04:20:35 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Maria Nascatoare de Dumnezeu | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.08.2008 12:39:39 |
|