Citat:
În prealabil postat de ioan67
Dragă, eu am comentat o știre publică. Fapt concret, dezvăluit în direct tuturor românilor.
|
Daca pentru tine astea sunt "fapte" si mai si generalizezi in halul asta, stai prost tare cu discernamantul.
Citat:
spre deosebire de tine, nu îmi îngădui să fantazez catastrofic, văzînd nu știu ce continuări terifiante înainte... Nu fac asta, aștept lucruri concrete.
|
Serios? Chiar ai zis chestia asta?
Pai
nu ne amenintati tu cu contextul geopolitic, jihadul, etc. daca nu stam cuminti in banca noastra?
Asta ce e daca nu un viitor fantasmagoric?
In schimb, lucrurile despre care vorbesc eu s-au intamplat deja in tarile pe unde au trecut "prietenii" gheiutzilor cu aceeasi programa de "friendlizare".
Citat:
Și deocamdată lucrul concret este că a fost în direct la TV discuția telefonică dintre un om cinstit și un gay sau apărător al hmosexualilor. Iar omul cinstit i-a spus interlocutorului că îl omoară.
|
Asa,
si de unde stii tu ca ala de fapt nu era un individ platit sa faca scena asta?
Citat:
Și tot concret e că am auzit destulă lume pe stradă vehiculînd mesaje homofobe și chiar mai mult de atât. Am auzit cu urechile mele, în București și în țară, nu o singură dată.
|
Ai sa auzi si mesaje si tiganofobe si politicofobe si bisericofobe si etc.
Ori, nu am auzit de nici un program care sa-si propuna sa schimbe perceptia si atitudinea romanului si pe celelate planuri.
Citat:
Spre deosebire de tine, eu nu discut aici scenarii posibile, ci fapte petrecute la noi.
Încerc să înțeleg ce e cu faptele asta și mă abțin să speculez prea mult.
|
Hoho, si cate scenarii ne-ai livrat..