Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2016, 00:04:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Dragă, eu am comentat o știre publică. Fapt concret, dezvăluit în direct tuturor românilor.
Daca pentru tine astea sunt "fapte" si mai si generalizezi in halul asta, stai prost tare cu discernamantul.

Citat:
spre deosebire de tine, nu îmi îngădui să fantazez catastrofic, văzînd nu știu ce continuări terifiante înainte... Nu fac asta, aștept lucruri concrete.
Serios? Chiar ai zis chestia asta?

Pai nu ne amenintati tu cu contextul geopolitic, jihadul, etc. daca nu stam cuminti in banca noastra?
Asta ce e daca nu un viitor fantasmagoric?

In schimb, lucrurile despre care vorbesc eu s-au intamplat deja in tarile pe unde au trecut "prietenii" gheiutzilor cu aceeasi programa de "friendlizare".

Citat:
Și deocamdată lucrul concret este că a fost în direct la TV discuția telefonică dintre un om cinstit și un gay sau apărător al hmosexualilor. Iar omul cinstit i-a spus interlocutorului că îl omoară.
Asa, si de unde stii tu ca ala de fapt nu era un individ platit sa faca scena asta?

Citat:
Și tot concret e că am auzit destulă lume pe stradă vehiculînd mesaje homofobe și chiar mai mult de atât. Am auzit cu urechile mele, în București și în țară, nu o singură dată.
Ai sa auzi si mesaje si tiganofobe si politicofobe si bisericofobe si etc.

Ori, nu am auzit de nici un program care sa-si propuna sa schimbe perceptia si atitudinea romanului si pe celelate planuri.

Citat:
Spre deosebire de tine, eu nu discut aici scenarii posibile, ci fapte petrecute la noi.
Încerc să înțeleg ce e cu faptele asta și mă abțin să speculez prea mult.
Hoho, si cate scenarii ne-ai livrat..

Thread Tools
Moduri de afișare