![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lasă că aveți duhovnici buni. :)
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie să ne gîndim la ei ca și cum ar fi familia noastră. Așa rugăciunea va fi mai de calitate.
Bebe e pe lapte praf? Dacă da, poate ar trebui încercată altă formulă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Soția l-a alăptat pe Tudor până când micuțul de atunci ne-a chemat într-o zi și ne-a zis, frângându-și mâinile, cu ochii în lacrimi: "M-am hotărât să termin cu laptele ăsta. Trebuie să mă opresc..." Și n-a mai supt de atunci. Avea 3 ani și 6 luni...:) Maria a fost înțărcată la 3 ani și un pic. Ne gândeam ca Nicolae să rămână la sân măcar 2 ani, ca soția să se întoarcă la serviciu (lucrează două ture succesive, din zori în noapte...). Noi am mers mereu pe ideea de a lăsa lucrurile în firescul lor. Natural, copilul se hrănește de la sânul mamei. Apoi, am fost foarte atenți la momentul înțărcatului deoarece știm că e un moment cu urmări majore în psihologia viitorului om. Și l-am lăsat pe copil să își aleagă momentul, explicîndu-i în prealabil ce înseamnă înțărcarea, ce implică ea, etc. etc. Astfel i-am obișnuit de mici să aibă încredere în discuția cu semenii, atunci când au o problemă importantă de rezolvat. Asta, printre altele, pentru a prinde încredere să discute și cu Omul, în baza experienței cu oamenii... |
|
||||
|
||||
![]()
E prea mult pentru o mamă și soție. Va ajunge la capătul puterilor și se va prăbuși, oricât ar fi de luptătoare. Să-ți dea Dumnezeu putere ca să o susții!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum care femei? Acestea, ale lumii moderne. Tot mai grăbite (mai nou și-au luat role și lemne d-alea cu roți, nu le mai avantajează mașinile și avioanele) și mai puțin dispuse să asculte cuvântul înțelepciunii și al rosturilor lucrurilor. P.S. Să nu-mi spui iar că sunt misogin, că chiar arunc laptopu pă geam și mă duc pă pustii....:) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu m-am gândit că e din pricină că nu vă ajungeți cu banii. Dar să nu intrăm prea mult în amănunte.
|
||||
|
||||
![]()
Mizoginu-le!