![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De la 5 la 14 ani am fost Vet-ul ogradei părintești și al altora... Mergeam la gârlă însoțit de gâște...:) Puneam bobocii, puișorii, biile, mâțișorii, purcelușii... Toate erau sub grija mea, sub marea mea știință a ocrotirii necuvântătoarelor...:) Dar nimeni nu știa cum cunoșteam eu obștea mea de "necuvântătoare"! Maica mea, poate, intuia cumva dragostea mea pentru animale. Că maica mea era pentru mine ce eram eu pentru puii golași... Legea aceleiași Iubiri străbătea lutul nostru. Eu iubeam puișorii, maica mă iubea pe mine! Așa că într-o bună zi mama spuse: de nu vei fi Preot, vei fi, sărmane, măcar Veterinar...:) A fost să fiu psiholog. ratat. Drămuiți-vă dragostea, soră! Vorba unui răposat prieten, Mihail, ori vorba unui proaspăt defunct al inimii mele, Cristian......... Drămuiți-vă dragostea, vă rog. |
|
|
||||
|
||||
|
Vor exista întotdeauna trăiri pe care nu le poți exprima prin cuvinte. Sentimente care rămân nerostite, neștiute, nebănuite, himere de neatins ori goluri pe care nimeni nu le va putea umple niciodată cu nimic... :)
|
|||
|
|||
|
Să ne drămuim dragostea,
cu minimă cuviință, AMIN! |
|
|