![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]()
Serios! :)) Poate ne argumentezi afirmația făcută.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am spus ca daca ar fi facut-o n-ar avea nimic de reprosat si citesc in cuvintele tale ca nici tu. Cum asa? Pentru ca oricine a facut o fapta buna nu reproseaza altuia care a facut asemenea. Eu nu reprosez nimanui nimic, nici macar celor care n-au facut donatii, se desconspira ei insisi. P.S.fata de Copacel ai o atitudine concesiva, fata de mine una superioara. Hm! Citat:
9. Și Eu zic vouă: Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. (Lc11,9) Daca le-as expune le-ati comenta fals pentru ca nu v-ati intrebat si din aceasta cauza nu le apreciati. Vi le va da Dumnezeu daca le cereti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum? Cum? ca tocmai reprosezi bazandu-te pe presupuneri si supozitii. Fariseule! Fariseule orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, ca sa fie curata si cea din afara. Citat:
Citatul ala pt ce l-ai pus? ca sa-l contrazici?
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|