![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Răspunsul tău dat lui Cristian este mai mult decât nebunie si nesimțire la un loc ! Reiese după "mintea " ta ca Fecioara Maria dintr un joc erotic poate sa rămână virgină , iar întruparea Duhului Sfânt poate fi doar o poveste , iar Dumnezeu sa fie rezultatul acestui joc erotic .Tu esti normal ??? Măi !!!!!!!!!! ![]()
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 24.12.2016 at 12:48:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi asta de aici și "deducția" trăsnită că Dumnezeu merge la psiholog (lucruri pe care le-am semnalat și eu pe alt topic) fac parte din jocurile lui Demetrius la sfârșit de an și de post.
El e dispus la originalitate, lucru bun până la un punct. Dar dacă sare gardul, ce să iasă? Uite, ce a ieșit mai sus. Eu însă cred că a vrut să spună altceva. A lăsat aerul unei blasfemii doar pentru că nu a formulat cu o minimă grijă. A lăsat mintea prea slobodă, nu neapărat cu rea intenție ci doar din neatenție. Așa cred. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu înțeleg că Demetrius a vrut să dezmintă ideea "Omenește nu-i posibil"... Și are dreptate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci in ce are dreptate ?
|
|||
|
|||
![]()
Că o femeie poate să fie însărcinată și virgină în același timp.
|
|
||||
|
||||
![]()
El a contrazis minunea Întrupării Duhului Sfânt prin afirmația sa la cele scrise de Cristian , deci sa vedem contextul afirmațiilor sale .Era vorba de Fecioara Maria !