![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Știu, din lipsă de argumente ce să faci și tu...
Nu degeaba spunea un anonim o vorbă tare faină. Nu cred că este cazul să ți-o amintesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Știu că e greu să recunoști că ești pe lângă în multe situații. Nu e musai să și semnalizezi. Și cum nu te poți abține ai mai tras o flegmă pe forum :)))
|
|||
|
|||
![]()
Redeschiderea acestui topic miroase a diversiune...că tot am amintit eu unui coleg zilele trecute că a uitat să posteze Marian Moise. Tot ce știu este că îl adora în trecut. Și că nu joacă onest.
|
|
||||
|
||||
![]()
《Vai de steaua noastră! Iarăși ne credem buricul pământului? Cum a spus și părintele Rafail Noica: trăim o Ortodoxie prost înțeleasă și astfel "riscăm să fim acuma în poziția evreilor, care ei înșiși au pierdut tradiția ce s-a dat neamului lor".》:)))
|
|||
|
|||
![]()
Onest ar fi din partea ta să precizezi pe cine citezi. Văd că nu ești în stare să porți un dialog, tot la copy/paste apelezi.
Să rupi din context afimații mai vechi care îmi aparțin mi se pare chiar josnic. Last edited by simpllu; 25.12.2016 at 23:30:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Știu că e greu să recunoști că ești pe lângă în multe situații. Nu e musai să și semnalizezi. Și cum nu te poți abține ai mai tras o flegmă pe forum :)))
|
||||
|
||||
![]()
Știu că e greu să recunoști că ești pe lângă în multe situații. Nu e musai să și semnalizezi. Și cum nu te poți abține ai mai tras o flegmă pe forum :)))o
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()