Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2016, 13:34:22
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Chiar as fi curios de sursa si mai ales cum s-a facut estimarea ca la cati romani merg la psiholog sau psihiatru..

Si interesul de partea cealalta e similar, abia daca isi omoara unul vecinii se pune problema ca era nebun si nu s-a facut mare lucru pentru el.
Chestia asta ma irita teribil, forte oculte externe care ne baga la inaintare des, chestii tampite ca suntem primii la tot felul de tampenii dinastea. Merge radioul la noi in birou, si cand incep sa spuna la radio, de te miri ce top dinasta cu cei mai prapaditi,betivi,nenorociti le spun dinainte la colegii :"Iara nemernicii ne pun pe podium pe noi". E un sistem ca forte oculte dinafara, sa distruga sufletele oamenilor, sa nu mai creada in nimic .Ne distrug lideri sistematic,sa nu mai crezi in nimic, "Nu mai e bun nimeni domnule!"cam asta e mesajul, toti hoti si prapaditi.

Eu cred ca si noi avem oamenii nostri de valoare, chit ca l-au inchis si pe Becali si au spus te miri cate de el. Eu sunt convins ca e un om credincios,chiar daca inainte cu gura era cam nechibzuit ,prea slobod la gura.Faptele spun despre el, casele ce le-a facut ptr sinistrati,ajutoare ptr bolnavi de cancer etc.
Avem si noi oamenii nostri, care chiar daca forte oculte i-au micsorat ei raman in credinta.
E teribil,DA,efectiv teribil ,cand mai auzi de echipa de handbal a Romaniei sau Simona Halep.Da vesti dinastea mai rar.Si daca sunt, imediat apar fortele oculte ,sa ne puna pe podiumuri dinastea imaginare ca cele de mai sus la care suntem primii .
Daca nu facem nimic sa dam o eplica,sau daca e adevarrat sa ne schimbam ,partea proasta ca incepi sa crezi ca esti asa!

Thread Tools
Moduri de afișare