Citat:
În prealabil postat de CristianR
Pe Florinvs eu îl suspectez că este, pur și simplu, un propagandist, plătit sau nu pentru misiunea de dezinformare pe care și-o asumă pe acest forum și cine știe dacă nu și prin alte părți.
|
Cine zice ala e!

Nu toti oamenii care gandesc diferit decat majoritatea sunt propagandisti platiti si fiecare dintre noi are opinii care in ochii celorlalti pot parea propaganda platita. De exemplu eu am uneori sentimentul asta cand citesc ce scrii tu. Dar nu cred ca esti platit ca nu cred ca da cineva bani ca sa scrii pentru 3-4 persoane pe un forum ortodox. :)
Despre dosarul lui Iliescu am si eu o opinie asemanatoare cu a lui Florin. ( O opinie care isi merita fiecare banut. :D ). E o ticalosie stalinista la fel cum a fost si procesul lui Ceausescu. Sigur ca sunt o gramada de oameni care vor sa-l vada la puscarie pe Ilici si pentru care nu conteaza mijloacele dar pentru mine conteaza. Eu de exemplu as vrea sa-l vad pe Basescu la puscarie dar daca ii fac astia un dosar de crime impotriva umanitatii o sa spun acelasi lucru, ca e o mizerie stalinista. :)