![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebãri frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marcheazã forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afiºare |
|
|
|||
|
|||
![]()
De-a lungul timpului sf.Mina mi-a ajutat si m-a scos din diverse imprejurari grele... De curand m-am rugat tremurand sa ii ajute prietenului meu care vrand sa-si schimbe locul de munca dupa ce l-au sunat dupa interviu,si-a dat demisia de la vechiul job. La noul loc de munca dupa vizita medicala i se puneau piedici pentru o afectiune usoara de care nu mentionasera ca ar constitui o problema...Intrata in panica, ca nu stiam efectiv ce sa mai facem ca il trimiteau de colo colo..eu care eram acasa am inceput sa citesc acatistul sf Mina...In cateva ore, cu ajutorul unor oameni buni, totul s-a rezolvat si au acceptat. Sunt convinsa ca sf.Mina a facut asta...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afiºare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acatistul cuviosului kukºa facatorul de minuni | patinina34 | Rugaciuni | 6 | 03.11.2012 01:45:51 |
Sfantul Mare Mucenic Areta | Intrebari utilizatori | 0 | 24.10.2010 22:10:51 | |
Sfantul Mare Mucenic MINA | icamilin | Diverse Sarbatori | 3 | 17.11.2008 23:03:46 |
Sfantul Mare Mucenic Mercurie | cristiboss56 | Rugaciuni | 3 | 05.01.2008 14:20:11 |
Sfantul Mucenic Mina | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 11.11.2006 16:00:48 |
|