![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, ca pt hot a fura este patima.Ori daca il baga la puscarie, cu actualul sistem juridic, nu-l re-educa ci din contra il inraieste si il face si mai rau, ba chiar iese cu cunostiinte noi de cum sa dea spargeri. Eu nu vreau sa fac din hot un super-hotz. ![]() Hotul avand patima hotiei este un om bolnav.Nu-l pot sa-l bag intr-o cusca de beton si apoi sa-l bat regulat, in felul asta insanatosindu-l. Este ca si cum al lua un fumator/curvar si l-a pune intr-un lagar de exterminare in speranta ca sa va insanatosii ![]() Ceea ce este mai tare este ca NORVEGIA care este atee si-a dat seama de acest lucru, insa "ortodocsii" nostrii sunt inca in evul-mediu. Iti dai seama ce diferenta este intre acei atei luminati de Dumnezeu si acesti ortdocsi uitati de Dumnezeu ? ![]() ![]() [2] Insemana ca merit.Dumnezeu ingaduie aceasta spre smerenia mea. [3] Inseamna ca Dumnezeu imi atrage atentie ca asa cum hotul asta m-a privat de un bun tot asa si eu fara stiinta sau cu stiinta am privat pe altcineva de un drept/sfat, pe care l-ar fi putut ajuta. [4] Inseamna ca ar trebui sa fac milostenie mai mult si ca prin acest furt, Dumnezeu ma smereste ca sa nu dau in patima plenoxiei si arghilofiliei. [5] Cu ajutorul lui Dumnezeu intotdeauna poti repara orice dauna.Care este problema cand insusi Dumnezeu este langa tine ? Last edited by Copacel; 30.01.2017 at 09:26:17. |
|