![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Nu știu dacă realizezi, dar imensa majoritate a șpăgilor (a se citi: a infracțiunilor de dare și luare de mită) din România se dau/primesc în urma unor asemenea mesaje "criptice". Mai rar o să vezi un funcționar public care trimite o scrisoare cu antet în care a spus "În vederea soluționării favorabile a doleanței dumneavoastră, vă transmitem că subsemnatul funcționar pretindem plata sumei de X lei, reprezentând folos necuvenit". Nu, Iuliu, șpăgile așa se cer/promit: prin insinuări, cuvinte/gesturi, printr-un "ce-mi iese", printr-un "o mână spală pe alta", printr-un "să fim băieți de treabă", printr-un gest cu degetul care arată spre buzunar, sau cu degetele care se freacă sugestiv între ele etc. Iar în cazul lui Dragnea n-a fost vorba de "vorbit prostii", ci de acte pe care le-a trimis subordonaților, cu instrucțiuni clare în sensul încălcării flagrante a legii. Că a retractat ulterior, după ce juriștii din partid s-au sesizat și i-au transmis "Șefu, vezi că e groasă", poate fi reținut cel mult ca circumstanță atenuantă, nu ca și cauză de impunitate. Dacă ești de altă părere, te rog să-mi indici textul de lege. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Păi se vede chiar acum cât de interesat (personal interesat) a fost acest infractor să ajungă la putere: uite-l cum vrea să schimbe legea ca să scape de dosare !
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 19:29:53. |
|