![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un alt site care a încheiat într-o notă asemănătoare este Financial Times: ”Cu toate că încă se clasează printre țările cu cele mai sărace performanțe din UE cu privire la anumite acte de corupție, în special luarea de mită, România a devenit în ultimii ani un model de anticorupție în Europa Centrală și de Est”.
Site-ul Euronews scrie despre ordonanțele de urgență adoptate marți seara de Executiv, declarând că este cel mai mare pas înapoi făcut în cadrul luptei anticorupție din România. Acesta a amintit și de protestele care au izbucnit la scurt timp după aflarea veștii. Și Bulgaria a scris despre evenimentele de aseară din România, pe site-ul novinite.com, amintind că modificările adoptate vor interveni pentru foști oficiali de la PSD, care sunt puși sub acuzare pentru abuz de putere.
|
||||
|
||||
![]()
Deputații PNL Cătălin Predoiu și Adriana Săftoiu au propus, marți seară, ca parlamentarii PNL să demisioneze în bloc, iar fostul președinte al partidului Alina Gorghiu a susținut propunerea, au declarat surse pentru MEDIAFAX.
PNL va discutat în perioada următoare posibilitatea ca parlamentarii liberali să demisioneze în bloc pentru a forța alegerile anticipate, după ce deputații PNL Cătălin Predoiu și Adriana Săftoiu au făcut această propunere, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX. Adriana Săftoiu a declarat, ulterior, pe Facebook, că partidele care nu sunt de acord cu “gestul incalificabil al PSD” trebuie să demisioneze. “…cred că doar alte alegeri mai pot restabili situatia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate! PNL are maine de decis parcursul!”, a scris Adriana Săftoiu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by iuliu46; 01.02.2017 at 10:19:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, tu ai copii ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu te priveste. Stiu, ar trebui sa imi doresc sa traiasca intr-o tara nu stiu cum. Pai ghici ce ? Tocmai asta imi doresc. De aia ma si distantez de voi. :)
|
|