![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca eu cred ca oamenii care voteaza USR au exact mentalitatea celor care aplaudau in anii 50 cand intra cate un bandit la bulau, e clar ca nu pot avea nimic in comun cu el.
![]() Am fost si eu tanar, nu stiu cat de frumos sau liber eram dar tanar am fost. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa sustin procuratura sau serviciile secrete. Macar atat stiam si eu, cine e principalul inamic al libertatii mele. Despre frumusete nu ma pronunt, ii las pe altii sa vorbeasca. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
A, nu anarhie doar ne-puscarie pentru "ai nostri" pe motiv ca "aialalti sunt securistii"
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 11:06:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Care sunt ceilalți și care sunt faptele lor? A furat Cioloș? Guvernul tehnocrat?
Dacă te uiți pe saitul DNA, ai să găsești mii de dosare ale multora din administrația locală, manageri de spitale etc., condamnați pentru că s-au înfruptat din banul public, sărăcind instituțiile pe care trebuiau să le slujească. Avem ca rezultat localități jefuite, spitale jefuite, școli jefuite - o țară să-i plângi de milă. Dacă procurorii ăștia, care fac o muncă asiduă de descăpușare, pe tine te deranjează, cred că ceva nu e în regulă. „Poliție politică” strigă, în cazul de față, doar căpușele; și iubitorii acestora.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, si Ciolos a facut exact ce au facut si restul. A dat si el spaga strainilor la fel cum a dat si Nastase si ar trebui sa fie amandoi in puscarie pentru ca AU DAT SPAGA DE MILIARDE DE EURO STRAINILOR. Nu pentru termopane, amante sau tombole. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand Curtea de Conturi descopera acum nereguli de 300 de milioane la SRI, toata lumea tace. Hai ba, doar nu ne fura ai nostri. :)
Eu le-as spune si pe unde sunt banii dar mi-e mila de Tapalaga sau CTP, sa-i las fara loc de munca. |
|
|||
|
|||
![]()
domne, discutiile cu hahalerele de genul astuia nu duc decat la nervi, suntem oameni batrani, nu ati inteles asta? unuia ca asta ii tragi o injuratura serioasa pe net sau doua castane face to face si gata, ai terminat cu el.
noi am avut doua drumuri in 90, votandu-l pe piaza rea si fsn am ajuns pe drumul asta. suntem ceea ce suntem, nu trebuie sa ne amagim si sa ne miram, romanii si-au dorit-o, politicienii le-au facut pe plac, suntem partasi! ganditi-va numai la cele peste 750 000 de false diplome universitare cumparate de romani! le-am vrut, ei ni le-au dat! si au facut si legi ca statul sa le plateasca, sa beneficieze tot romanul de impostura. ganditi-va la doctoratele plagiate, compilate si fara valoare stiintifica prin care facem de ras invatamantul si ce implica asta, toate asa zisele capete luminate ale tarii asteia sunt implicate, nu va amagiti, exceptiile se numara pe degete. am devenit o tara de impostori, de hoti. guvernul psd doar a legiferat acest lucru. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă așa stau lucrurile, de ce nu faci o plângere la DNA? Sunt curios de răspuns. Deocamdată, nu mă grăbesc să te cred pe cuvânt. Nu știu pe ce te bazezi.