![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Parintii și-au adus copiii în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de ordonanța de urgență privind modificarea codurilor penale. Evenimentul se intitulează "Educație pentru democrație" și a fost organizat pe Facebook.
"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, așa cum ne-ați propus, hai să luăm copiii de mână, în brațe, în cărucioare, pe umeri și să facem cel mai pașnic și colorat protest", este mesajul de pe pagina de Facebook. Mai multe persoane s-au alăturat protestatarilor, împărțind mere și alte alimente pentru copii. Până la ora 16.00 sunt așteptați mai mulți protestatari, urmând ca aceștia să meargă în marș către Palatul Parlamentului, unde vor forma un lanț uman în jurul instituției.
|
|||
|
|||
![]()
Pe bune daca nu zici ca e exact miting de ala din vremea lui Ceausescu. Acum au iesit femeile cu copii in brate, maine ies asociatiile de locatari.
![]() Trebuie sa para ca toata tara isi arata atasamentul, altfel ce vor crede ambasadele ? :) |
|
||||
|
||||
![]()
Mai lipsește să spui că i-au adus ca să primească merele alea gratis, și că de fapt merele erau donate de Soros.
Chiar nu are nicio limită lipsa ta de rușine ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Ce bre am zis eu ca i-a platit ? Nici macar de Soros nu am vorbit desi umbra lui sta peste toata Romania. Dar nu vreau sa discut de asta ca de cand s-a vorbit pe la TV despre el s-a manelizat subiectul.
Aia care au votat USR sunt destul de stricati la cap incat sa iasa si fara sa-i plateasca cineva. Ca sunt oameni care refuza democratia, si-au gasit si ei acum un partid pe gustul lor. La fel cum omologii lor din SUA refuza democratia si se dau cu capul de toti peretii. La fel si membrii PNL participa la prostia asta. Plus, unii care probabil nici nu s-au dus la vot sau chiar care au votat cu restul dar sunt acolo pentru ca au auzit pe la tv ca s-a produs o ticalosie si oamenii de bine ies sa protesteze. Numai eu cate mamicute care il plangeau pe Ciolos si pe Voiculescu am vazut pe facebook. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus doar ca tot ce se intampla e coordonat de undeva ca sa para ca toata tara protesteaza ca s-a produs nu stiu ce ticalosie. Ala care a demisionat din guvern, e invitat la CNN. Se dau cifre absurde ale participantilor la miting ( care-s mai multi ca oricand dar nu-s asa de multi cum le anunta astia, ca nu ar incapea de exemplu in Bucuresti 150.000 in piata aia). Se platesc articole in presa straina si asa mai departe. Ba azi cica se face si in Bulgaria si Moldova miting. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, când te citesc, parcă îi aud pe conspiraționiștii anti-cip.
Din 90 încoace, reprezentanții oficiali și neoficiali ai pesedeului au rămas blocați la aceeași placă: dacă cineva protestează împotriva lor, e cumpărat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu le am doar cu softul. Altii, cu mai multe. Dar de ce tronul lui Vitiate si ochiu' lui Sauron sa importam, cind inca mai avem intelectuali si inteeprinzatori in tara, indeminatici mai mult sau mai putin?! Ha?