Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2017, 21:35:22
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Iuliu, iarăși mă bucur să fiu de acord cu tine. Bine ar fi să fie anticipate, dar uite că strada nu vrea decât demisia guvernului și să continue tot PSD. De altfel, cu ocazia demisiilor din PSD de zilele astea, s-a putut constata că au și oameni onorabili. M-aș bucura să ajungă în primele rânduri.
Vechi 05.02.2017, 21:39:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai trebuie sa fii cretin sa-ti dai demisia pentru ca asa vor unii pe strada. Bine...la cat de cretini sunt astia de la PSD ma astept sa aveti succes.

Dar hai sa fim seriosi ca nu vrea strada sa ramana psd. Nu-i mai farda atata ca nu tine. Unii ar vrea chiar sa-i interzica, ca poate asa iese in sfarsit partidul lor pe primul loc.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 21:45:38
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Dar hai sa fim seriosi ca nu vrea strada sa ramana psd. Nu-i mai farda atata ca nu tine. Unii ar vrea chiar sa-i interzica, ca poate asa iese in sfarsit partidul lor pe primul loc.
Atunci, ca să mă exprim în numele unei foarte mici părți a străzii, eu vreau să rămână psd, dar cu alți oameni la guvern, cu un premier pe care să nu-l tragă Dragnea de sfori, dacă se poate. Anticipatele nu m-ar deranja, ca să fiu mai corect, însă nu le doresc.
Vechi 05.02.2017, 21:48:53
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Atunci, ca să mă exprim în numele unei foarte mici părți a străzii, eu vreau să rămână psd, dar cu alți oameni la guvern, cu un premier pe care să nu-l tragă Dragnea de sfori, dacă se poate. Anticipatele nu m-ar deranja, ca să fiu mai corect, însă nu le doresc.
Daca PSD era vreun partid serios iti spuneau ca s-a inregistrat parerea ta si ca ai voie sa protestezi atata timp cat o faci in limitele legii. Si nu schimbau nu doar guvernul, dar nici macar un ministru sau ordonanta aia. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 21:55:34
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca PSD era vreun partid serios iti spuneau ca s-a inregistrat parerea ta si ca ai voie sa protestezi atata timp cat o faci in limitele legii. Si nu schimbau nu doar guvernul, dar nici macar un ministru sau ordonanta aia. :)
Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.
Vechi 05.02.2017, 21:57:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.
Pai asta e problema lor ca "celelalte institutii" va vor in strada. Ca daca erau de partea lor "celelalte institutii", erati cateva mii. Cam cati ati fost cand v-ati dus sa va luati ramas bun de la Ciolos. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 21:55:02
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Din pacate nu, ati fost insa partasi cu cei care sustin acum o lovitura de stat.Nu poti taticule sa joci alba-neagra precum Antonescu cu Hitler.Megem cu Hitler pana la Don, apoi gata ne intoarcem.
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii).
Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ?
Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 21:58:01
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Din pacate nu, ati fost insa partasi cu cei care sustin acum o lovitura de stat.Nu poti taticule sa joci alba-neagra precum Antonescu cu Hitler.Megem cu Hitler pana la Don, apoi gata ne intoarcem.
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii).
Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ?
Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa.
Faci confuzii grave de termeni. Nu înțelegi ce înseamnă stat de drept, mânie proletară, democrație, lovitură de stat, trădare națională, curte marțială.
Vechi 05.02.2017, 22:24:58
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Faci confuzii grave de termeni. Nu înțelegi ce înseamnă stat de drept, mânie proletară, democrație, lovitură de stat, trădare națională, curte marțială.
Lovitură de stat sau puci se numește o răsturnare bruscă și neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate,
Invata ce aia o minoritate.Poate tu esti din ala care trebuie sa inteleaga cu bile:
http://www.edituraparalela45.ro/cart...ii-semestrul-2 (hai la scoala, din nou )
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 21:39:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Iuliu, iarăși mă bucur să fiu de acord cu tine. Bine ar fi să fie anticipate, dar uite că strada nu vrea decât demisia guvernului și să continue tot PSD. De altfel, cu ocazia demisiilor din PSD de zilele astea, s-a putut constata că au și oameni onorabili. M-aș bucura să ajungă în primele rânduri.
P.S.D. a câștigat democratic prin vot ,majoritatea nu cer decât schimbare a guvernului .
P.S.D. trebuie suportat 4 ani , că ne place sau nu :)
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare