![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, iarăși mă bucur să fiu de acord cu tine. Bine ar fi să fie anticipate, dar uite că strada nu vrea decât demisia guvernului și să continue tot PSD. De altfel, cu ocazia demisiilor din PSD de zilele astea, s-a putut constata că au și oameni onorabili. M-aș bucura să ajungă în primele rânduri.
|
|||
|
|||
![]()
Pai trebuie sa fii cretin sa-ti dai demisia pentru ca asa vor unii pe strada. Bine...la cat de cretini sunt astia de la PSD ma astept sa aveti succes.
Dar hai sa fim seriosi ca nu vrea strada sa ramana psd. Nu-i mai farda atata ca nu tine. Unii ar vrea chiar sa-i interzica, ca poate asa iese in sfarsit partidul lor pe primul loc. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci, ca să mă exprim în numele unei foarte mici părți a străzii, eu vreau să rămână psd, dar cu alți oameni la guvern, cu un premier pe care să nu-l tragă Dragnea de sfori, dacă se poate. Anticipatele nu m-ar deranja, ca să fiu mai corect, însă nu le doresc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta e problema lor ca "celelalte institutii" va vor in strada. Ca daca erau de partea lor "celelalte institutii", erati cateva mii. Cam cati ati fost cand v-ati dus sa va luati ramas bun de la Ciolos. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii). Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ? Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invata ce aia o minoritate.Poate tu esti din ala care trebuie sa inteleaga cu bile: http://www.edituraparalela45.ro/cart...ii-semestrul-2 (hai la scoala, din nou ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S.D. trebuie suportat 4 ani , că ne place sau nu :)